Vorige | Volgende
Verkocht

Altonstraat 25 HEERHUGOWAARD

Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

072-5096070

pjjvisser@sopar.nl

Omschrijving

Gelegen aan de noordzijde van Heerhugowaard is dit bedrijfscomplex voor verkoop beschikbaar. Recent was het in gebruik als tuincentrum. Het gebruik als tuincentrum is nog steeds mogelijk. Andere vormen van gebruik zijn ook bespreekbaar. Het object ligt op een kavel van in totaal 20400 m² en heeft een bebouwd oppervlak van 3.760 m². Het bestaat uit twee gedeelten: een ‘koude verkoopruimte’ van 2.150...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp winkelruimte
3.762 m²

Omschrijving

Gelegen aan de noordzijde van Heerhugowaard is dit bedrijfscomplex voor verkoop beschikbaar. Recent was het in gebruik als tuincentrum.

Het gebruik als tuincentrum is nog steeds mogelijk. Andere vormen van gebruik zijn ook bespreekbaar.

Het object ligt op een kavel van in totaal 20400 m² en heeft een bebouwd oppervlak van 3.760 m². Het bestaat uit twee gedeelten: een ‘koude verkoopruimte’ van 2.150 m² en een ‘warme verkoopruimte’ van 1.610 m². Tevens is er op dit moment ca. 1.000 m² ingericht als onoverdekt buitenterrein (verkoopruimte) en een ongeveer even grote ruimte geschikt gemaakt voor de aanleg van een kinderboerderij. De overige ruimte op de kavel biedt verschillende mogelijkheden ter ontwikkeling.
Ten aanzien van toekomstige uitbreiding van het winkeloppervlak is er een mogelijkheid om de reeds bestaande bebouwing uit te breiden met nog eens 4.000 m2. Het magazijn en het laad-los gebied is via een aparte ingang/toerit bereikbaar zonder hinder voor het winkelende publiek.

Het gehele object verkeert in goede staat van onderhoud.

Ruimte A: de ’koude’ verkoopruimte
Bouwjaar is circa 1992, type kas, breedkapper 12,80 meter met afmetingen 4 m x 12,80 m x 42 m = 2.150 m2. Deze zogeheten ‘koude’ ruimte is in 2014 voorzien van nieuw schermdoek, waterdichte lichtlijnen en een nieuwe ontruimingsinstallatie t.b.v. de brandveiligheid. De onderbouw is gegalvaniseerd ijzer. De gevels en dak zijn opgetrokken uit enkel glas met tweezijdig doorlopende nokluchting. De vloer is voorzien van betonnen tegels en heeft deels betonnen paden. Het is mogelijk om deze ruimte te verwarmen via een bovennet van verwarmingsbuizen en verwarming langs de zijgevels. De poothoogte van deze ruimte is 4 meter en de nokhoogte bedraagt 7 meter, de breedte van de kappen is 12,80 meter.

De in 2002 ingebouwde ruimte bestaat uit kantoorruimte, kantine, vergaderruimte , keuken, toiletgroep met dubbel toilet en ketelhuis met Buderusketel met brander en vier elektrische kranen voor vier groepen.

Ruimte B: de ‘warme’ verkoopruimte
Bouwjaar ca. 2002. Type kas, breedkapper 12,80 meter met afmeting 3 m x 12,80 m x 42 m = 1.612 m2. Deze ruimte is voorzien van vloerverwarming i.c.m. een bovennet van verwarmingsbuizen, een dekrol schermdoek, sfeervolle verlichting en een nieuwe ontruimingsinstallatie t.b.v. de brandveiligheid. De onderbouw is gegalvaniseerd ijzer. De gevels zijn voorzien van dubbele beglazing en deels sandwichpanelen. Het dak bestaat uit stegdoppelplaten met tweezijdig doorlopende nokluchting. De vloer is bestraat en voorzien van H-profiel tegels. De poothoogte van deze ruimte is 4 meter en de nokhoogte is 7 meter, de breedte van de kappen is 12.80 meter.

Parkeervoorzieningen
Gedurende het voorjaar van 2014 is de aanwezige parkeervoorziening voor 100 auto’s gerealiseerd. Tevens zijn hierin opgenomen een drietal parkeerplaatsen voor minder validen.

Nabij de entree van het tuincentrum is op dit moment ook een bushalte welke dienst doet als op- en afstapplaats van de openbaar vervoer voorziening van de Hugo Hopper (Heerhugowaard).

Bereikbaarheid
Op dit moment wordt er door de provincie Noord Holland hard gewerkt aan de realisatie van de N23 Westfrisiaweg welke de ontsluiting van de regio van West naar Oost v.v. zal verbeteren. Deze nieuw te realiseren weg bevindt zich nabij het tuincentrum en zal via een nog te realiseren rotonde en weg door het bedrijventerrein “De Vaandel” ook de bereikbaarheid van het tuincentrum verbeteren.

Woonhuis
Bij het tuincentrum is een bedrijfswoning gelegen. Deze woning dateert uit 1993 en is onderheid. De inhoud bedraagt circa 594 m3. Het huis is opgetrokken uit gemetselde gevels met spouw en is geheel geïsoleerd. Het dak is met pannen gedekt.
De aangeboden prijs betreft uitsluitend met tuincentrum met bijgelegen grond. De woning wordt separaat aangeboden voor € 325.000,- k.k.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
3.762 m²
In units vanaf
3.762 m²

Foto's

Kaart Altonstraat 25 HEERHUGOWAARD

naar Altonstraat 25 HEERHUGOWAARD
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand