Vorige | Volgende
Verkocht

Ambachtsweg 10 V DEN HELDER

Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

0223-612230

pjjvisser@sopar.nl

Omschrijving

Deze bedrijfsruimte is in 2010 nieuw gebouwd, het geheel omvat ± 233m² BVO(± 128m² BVO begane grond en ± 105m² BVO op de verdieping) voor diverse doeleinden te gebruiken. INDELING: 1 overheaddeur en een aparte loopdeur, meterkast (elektra/krachtstroom, gas en water), toilet, gasgestookte heater, vloerbelasting begane grond ± 1500 kg /per m², trap naar verdieping met grote daglichtstraat, beneden en...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp bedrijfshal
220 m²

Omschrijving

Deze bedrijfsruimte is in 2010 nieuw gebouwd, het geheel omvat ± 233m² BVO(± 128m² BVO begane grond en ± 105m² BVO op de verdieping) voor diverse doeleinden te gebruiken.
INDELING: 1 overheaddeur en een aparte loopdeur, meterkast (elektra/krachtstroom, gas en water), toilet, gasgestookte heater, vloerbelasting begane grond ± 1500 kg /per m², trap naar verdieping met grote daglichtstraat, beneden en boven verlichting en voldoende elektra aanwezig(krachtstroom);
LIGGING: Maakt deel uit van een bedrijventerrein aan de Ambachtsweg nabij de Torplaan, met o.a. diverse autodealers in de buurt, bouwbedrijven etc., een gebied nabij Ravelijncenter, doorgangswegen en de woonwijk De Schooten.
KERNGEGEVENS: Kadastraal bekend Gemeente Den Helder, sectie K nummer 3198, groot 1 are en 28centiare en een mandeligheid in het binnenterrein.
Te aanvaarden in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
220 m²

Foto's

Kaart Ambachtsweg 10 V DEN HELDER

naar Ambachtsweg 10 V DEN HELDER
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand