Vorige | Volgende
Verhuurd

Analoogstraat 20 AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Neem contact met ons op

020-4357040

projecten@vandesteege.nl

Omschrijving

Nu bij G7 Van de Steege in de verhuur, deze zeer moderne bedrijfsruimte met op de eerste verdieping luxe kantoorruimte met mooie hoge glazen afscheiding. De ruimte wordt casco+ opgeleverd, er is een mogelijkheid een groot deel van de inventaris van de huidige huurder over te nemen. Algemeen: Op het bedrijven terrein Cornelis Douwes (nabij de Coentunnel) hebben wij deze moderne bedrijfshal te huur,...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp bedrijfshal
200 m²

Omschrijving

Nu bij G7 Van de Steege in de verhuur, deze zeer moderne bedrijfsruimte met op de eerste verdieping luxe kantoorruimte met mooie hoge glazen afscheiding. De ruimte wordt casco+ opgeleverd, er is een mogelijkheid een groot deel van de inventaris van de huidige huurder over te nemen.

Algemeen:
Op het bedrijven terrein Cornelis Douwes (nabij de Coentunnel) hebben wij deze moderne bedrijfshal te huur, voorzien van overheaddeur, toiletten, pantry en een luxe afgewerkte kantoorruimte op de verdieping.
Dit fraaie bedrijfspand is voorzien van alle nutsvoorzieningen en de kantoorruimte is afgewerkt met systeemplafond, (glazen) tussenwanden, kabelgoten, etc.

Bereikbaarheid:
Uitstekende bereikbaarheid, nabij afslag S118 van de Ringweg A 10. Ook dicht bij de pont welke vanaf het Centraal Station alle dagen elk half uur gaat, vanaf 06.00 uur en tevens met de bus goed te bereiken vanaf bijvoorbeeld het Centraal Station.

Indeling:
Overheaddeur (3,9 x 4,2 m), hal met vrije hoogte van 7 meter, werkruimte met toegang naar het naastgelegen, af te sluiten parkeerterrein. Trap naar de 1e verdieping met 3 ruime spreekkamers voorzien van systeemplafonds, (glazen) tussenwanden en kabelgoten.

Oppervlakte:
Begane grond (bedrijfsruimte) : ca. 200 m²
Verdieping (kantoorruimte) : ca. 100 m²
Hoogte begane grond : ca. 7 meter
Vrije overspanning : ca. 10 meter

Diverse voorzieningen aanwezig in het gehuurde:
- Overheaddeur
- Toiletten
- Pantry
- Kabelgoten
- Luxe kantoor / spreekkamers
- Airco
- Alarm
- Vloerverwarming begane grond

Oplevering:
De ruimte wordt casco+ opgeleverd. Het is mogelijk een groot deel van de inventaris over te nemen, denk hierbij aan meubels, computers en stellingen.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de bedrijfspanden met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
200 m²

Foto's

Kaart Analoogstraat 20 AMSTERDAM

naar Analoogstraat 20 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand