Vorige | Volgende
Verhuurd

Basisweg 35 AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Neem contact met ons op

020-4357040

projecten@vandesteege.nl

Omschrijving

Gelegen op het bedrijventerrein Sloterdijk te Amsterdam hebben wij dit prachtige pand in de verhuur. Het betreft een super praktisch pand welke beschikt over maar liefst vier overheaddeuren en de zeer gunstige hoekligging! Via de ruime nette entree is de bedrijfsruimte toegankelijk die voorheen werd gebruikt als boekbinderij. De bedrijfsruimte is voorzien van een extra te belasten vloeistofdichte...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp bedrijfshal
2.866 m²

Omschrijving

Gelegen op het bedrijventerrein Sloterdijk te Amsterdam hebben wij dit prachtige pand in de verhuur. Het betreft een super praktisch pand welke beschikt over maar liefst vier overheaddeuren en de zeer gunstige hoekligging!

Via de ruime nette entree is de bedrijfsruimte toegankelijk die voorheen werd gebruikt als boekbinderij. De bedrijfsruimte is voorzien van een extra te belasten vloeistofdichte vloer (ca. 2500kg/m2) en krachtstroom. Door de glazen ramen in het plafond is de ruimte mooi licht. Het pand beschikt maar liefst over vier overheaddeuren.

Bestemming:
Bedrijfsruimte/kantoorruimte
Oppervlakte: ca. 2.866m2

Deelverhuur behoort tot de mogelijkheden!

Hoogte:
ca. 5 meter

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen op bedrijventerrein Sloterdijk op een prominente zichtlocatie aan de Basisweg en de rijksweg A5. De bereikbaarheid per auto is uitstekend, op 1,5 kilometer afstand ligt een op- en afrit van de rijksweg A10 en op 500 meter afstand een op- en afrit van de rijksweg A5. Per openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar via trein-, metro- en busstation Sloterdijk dat op minder dan 1,5 kilometer afstand is gelegen.

Indeling:
Algemene entree met directe deuren naar de grote bedrijfsruimte op de begane grond, twee ruime kantoorruimtes, bedrijfskantine (zonder keuken) en toilet. Via de trap komt u in de bedrijfsruimte op de eerste etage met ook hier een eigen toilet.

Diverse voorzieningen:
- extra zwaar te belasten vloer begane grond (ca. 2500kg/m2)
- vier overheaddeuren
- lift
- takel naar de 1e etage.
- kabelgoten
- keuken en diverse toiletten
- opslagruimte
- ruime bedrijfskantine

Parkeermogelijkheden:
Vrij parkeren voor de deur (waarschijnlijk betaald parkeren in de toekomst)

Huurprijs:
€ 55,- per jaar, per m2 excl. BTW
Huurtermijn:
Flexibel contract mogelijk
Aanvaarding/oplevering:
Direct

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de bedrijfspanden met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
2.866 m²

Foto's

Kaart Basisweg 35 AMSTERDAM

naar Basisweg 35 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand