Vorige | Volgende
Verhuurd

Basisweg 3 L AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Neem contact met ons op

020-4357040

projecten@vandesteege.nl

Omschrijving

Gelegen op het bedrijventerrein Sloterdijk te Amsterdam hebben wij dit prachtige pand in (deel)verhuur. Het betreft een super praktisch pand welke beschikt over maar liefst vier overheaddeuren en de zeer gunstige hoekligging! Via de hoofdingang is de bedrijfsruimte toegankelijk die voorheen werd gebruikt als boekbinderij. De bedrijfsruimte is voorzien van een extra te belasten vloeistofdichte vloer...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp bedrijfshal
1.122 m²

Omschrijving

Gelegen op het bedrijventerrein Sloterdijk te Amsterdam hebben wij dit prachtige pand in (deel)verhuur. Het betreft een super praktisch pand welke beschikt over maar liefst vier overheaddeuren en de zeer gunstige hoekligging!

Via de hoofdingang is de bedrijfsruimte toegankelijk die voorheen werd gebruikt als boekbinderij. De bedrijfsruimte is voorzien van een extra te belasten vloeistofdichte vloer (ca. 2500kg/m2) en krachtstroom. Door de glazen ramen in het plafond is de ruimte mooi licht. Bij deelverhuur van het linker pand beschikt deze over twee overheaddeuren. Indien het gehele pand (2.866m2) wordt gehuurd heeft u de beschikking over vier overheaddeuren.

Bestemming:
Bedrijfsruimte
Oppervlakte: ca. 1.122 m2

Deze bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een groter geheel van ca. 2.866 m2, het is ook mogelijk om het gehele pand te huren.

Hoogte:
ca. 5 meter

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen op bedrijventerrein Sloterdijk op een prominente zichtlocatie aan de Basisweg en de rijksweg A5. De bereikbaarheid per auto is uitstekend, op 1,5 kilometer afstand ligt een op- en afrit van de rijksweg A10 en op 500 meter afstand een op- en afrit van de rijksweg A5. Per openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar via trein-, metro- en busstation Sloterdijk dat op minder dan 1,5 kilometer afstand is gelegen.

Indeling:
Hoofdingang met directe deur naar de grote bedrijfshal van 1.122m2,

Diverse voorzieningen:
- extra zwaar te belasten vloer begane grond (ca. 2500kg/m2)
- twee hoge overheaddeuren
- kabelgoten

Parkeermogelijkheden:
Vrij parkeren voor de deur (waarschijnlijk betaald parkeren in de toekomst)

Huurprijs:
€ 55,- per jaar, per m2 excl. BTW
Huurtermijn:
2 jaar
Aanvaarding/oplevering:
Direct

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de bedrijfspanden met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
1.122 m²

Foto's

Kaart Basisweg 3 L AMSTERDAM

naar Basisweg 3 L AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand