Vorige | Volgende

Beatrixstraat 7 DEN HELDER

Huurprijs € 3.750 per maand

Neem contact met ons op

0223-612230

info@jongewaardheemskerk.nl

Omschrijving

Te huur, in de reeds opgeknapte Beatrixstraat op een perfecte winkellocatie dit ruime hoekpand met een frontbreedte van ca. 14 meter, daarnaast nog de mogelijkheid tot het creeeren van een grote zijetalage. De Beatrixstraat wordt de winkelstraat van Den Helder, in de directe omgeving bevinden zich Hema, V&D, Blokker, Intersport en binnenkort de Xenos. Dit voormalige bankgebouw beschikt over een...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
470 m²

Omschrijving

Te huur, in de reeds opgeknapte Beatrixstraat op een perfecte winkellocatie dit ruime hoekpand met een frontbreedte van ca. 14 meter, daarnaast nog de mogelijkheid tot het creeeren van een grote zijetalage. De Beatrixstraat wordt de winkelstraat van Den Helder, in de directe omgeving bevinden zich Hema, V&D, Blokker, Intersport en binnenkort de Xenos.

Dit voormalige bankgebouw beschikt over een oppervlakte van ca. 370m2. Tevens is er de mogelijkheid tot gebruik van de kelderruimte ca. 100m2. Het aanpassen van de winkelpui behoort tot de mogelijkheden.

Naast de winkelruimte is er de mogelijkheid tot het huren van een 6 tal parkeerplaatsen direct achter het object. Thans is het pand ingedeeld met diverse kantoorruimten. De indeling is echter flexibel.

Welke ondernemer is op zoek naar een toplocatie? Wij komen graag met u in gesprek over de mogelijkheden van dit pand.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
470 m²

Foto's

Kaart Beatrixstraat 7 DEN HELDER

naar Beatrixstraat 7 DEN HELDER
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand