Vorige | Volgende
Verhuurd

Bezaanjachtplein 269 AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Neem contact met ons op

020-4357040

projecten@vandesteege.nl

Omschrijving

Nu bij G7 van de Steege in de verhuur een winkel/praktijkruimte welke compleet is voorbereid als kapsalon. Wij zijn daarom ook specifiek op zoek naar een kandidaat welke zich hier als kapper wilt gaan vestigen. Het pand zit op een zeer gunstige locatie voor de grote winkel keten Lidl en Plus op de 1e verdieping. Heeft u op dit moment een kapsalon en wilt u gaan uitbreiden? Of wilt u juist een...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp winkelruimte
121 m²

Omschrijving

Nu bij G7 van de Steege in de verhuur een winkel/praktijkruimte welke compleet is voorbereid als kapsalon. Wij zijn daarom ook specifiek op zoek naar een kandidaat welke zich hier als kapper wilt gaan vestigen. Het pand zit op een zeer gunstige locatie voor de grote winkel keten Lidl en Plus op de 1e verdieping.

Heeft u op dit moment een kapsalon en wilt u gaan uitbreiden? Of wilt u juist een kapsalon gaan beginnnen? Neem dan nu contact met ons op!


Het betreft een winkel/praktijkruimte ingericht als kapsalon met de volgende voorzieningen:

- Airco

- Systeem plafond

- Lichtspots

- Pantry

- Toiletten

- Alarm

- Glasvezel

- Mechanische ventilate

- (tegel) Vloer in gehele ruimte


Bestemming:
Winkel/praktijkruimte

Oppervlakte:
ca. 121 m²

Bereikbaarheid:
De units zijn centraal gelegen in Amsterdam Noord, aan het Bezaanjachtplein. In de Banne is een compleet nieuw wijk- en winkelcentrum gerealiseerd, het Banne Centrum.
Met ruim 7500 m2 aan winkels en horeca voorziet het centrum de dagelijkse behoefte van de bewoners van de Banne. Van kleinere speciaalzaken tot grote ketens. Om in die behoefte verder te kunnen voorzien zijn er nog enkele winkelunits beschikbaar voor diverse ondernemers. Een uitgelezen kans voor u in een verzorgingsgebied met ca. 13.000 bewoners!

Indeling:
Mooie grote glazen winkelpui met glazen voordeur, winkel/praktijkruimte met tegelvloer in de gehele ruimte, in de ruimte is een muur geplaatst om diverse werkzaamheden te scheiden (er is een mogelijkheid deze in overleg te verwijderen). Achterin de ruimt is aan de rechterzijde een ruime pantry geplaatst met aparte ruimte met een toilet, aan de linkerzijde is nog een apart toilet aanwezig.

Parkeermogelijkheden:
Betaald parkeren in overdekte parkeergarage, eerste uur gratis vanwege de parkeerbijdrage.

Huurprijs:
€ 2.250,- per maand excl. BTW

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 325,- per maand excl BTW. Bij deze kosten is inbegrepen bijdrage winkeliersvereniging en promotiekosten.

Parkeerbijdrage winkeliers:
€ 100,83 per maand excl. BTW

Huurtermijn:
5+5 jaar

Aanvaarding/oplevering:
Direct

In het winkelcentrum zijn grote namen gevestigd als Kruidvat, Zeeman, Lidl, Plus, Dirkx Drogist, Primera, Slagerij Van de Raa, De lekkere Dingen Bakker, Kastino Kaas & Noten, Volendammer Vishandel Leliveld, Grandcafé Banne en Cafetaria De Banne, Tropistore, Mooijer's Mode, Banne Sports, Blaauw Fotokado&meer, Sterbloem, Adam & Eve Hair & Beauty en Mitra.
Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de bedrijfspanden met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 425,93 p/m
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
121 m²

Foto's

Kaart Bezaanjachtplein 269 AMSTERDAM

naar Bezaanjachtplein 269 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand