NVM

Blokmakersweg 10 . DEN HELDER

Vraagprijs € 800.000 k.k.

Huurprijs € 40 per m/jaar

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten
Klik op een foto om deze vergroot te bekijken
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Bedrijfsruimte
Type  :  Bedrijfsruimte
Nevenbestemming  :  Kantoorruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Opp kantoorruimte  :  593 m²
Opp bedrijfshal  :  809 m²
Bouwjaar  :  2010
Ligging  :  Bedrijventerrein, Industrieterrein
Omschrijving:
OP DIT MOMENT is (per direct) circa 650 m hoogwaardige kantoorruimte beschikbaar, in units vanaf 26 m!
De huurprijs voor kantoren is een vanafprijs en geldig voor de kantoorunit van 384 m.

VANAF BEGIN 2017 is deze combinatie van bedrijfs-/ productie-/ opslagruimte met bijgelegen kantoor- en opslagruimte voor uw bedrijf beschikbaar.

Ook is dit gebouw per direct te koop in verhuurde staat (actuele huuropbrengst 49.544,- per jaar, einddatum 31-12-2016).

Bij dit bedrijfsgebouw behoren ca. 20 parkeervakken aan de zuidzijde van het complex. Tevens is aan de zuidzijde een aantal groenstroken gelegen welke een geheel vormt met de duintuin welke behoort bij het kantoorgebouw op nr. 12. En en ander is exclusief het buitenterrein in het middengebied van het complex. Genoemde huurprijzen zijn exclusief btw en servicekosten (ca. 16,00 per m per jaar te vermeerderen met btw).
Bij verkoop is het extra buitenterrein in het middengebied eventueel mee te verkopen, dit bedrag is echter niet inbegrepen in de koopsom.

Wat is ATO?
ATO Noord Holland is een innovator, initiator en intermediair op het gebied van duurzame technologie. Optimale samenwerking tussen ATO, bedrijfsleven, kennisinstellingen, opleidingsinstituten en overheid biedt volop mogelijkheden voor succes. Bovendien maakt ATO kennisuitwisseling door middel van opleidingen, training, advisering en demonstraties van de meest recente innovaties mogelijk.

Als centrum voor innovatief, duurzaam ondernemen wil het ATO Synergy Centre ondernemers bijeen brengen die werken vanuit een gezamenlijk doel:
Op een verantwoorde wijze duurzaam, innovatieve producten ontwikkelen en op de markt brengen.
Het ATO Synergy Centre bestaat uit bedrijfsruimten en kantoren en beschikt over volledig gequipeerde vergader- en conferentieruimten.
ATO biedt volop ruimte voor de ontwikkeling en productie van prototype en pilotversies.

Concreet biedt het ATO Synergy Centre ruimte voor onder meer clean room productie, prototyping en pilotproductieseries, maar ook voor bijvoorbeeld de assemblage van kleine windturbines en brandstofcelvoertuigen.
De laatste periode heeft ATO geconcludeerd zich in een uitdagende markt te willen focussen op haar 'core business'.
Dat is de reden dat zij haar vastgoed wil afstoten, waarbij de mogelijkheid bestaat (maar niet noodzakelijk indien koper andere plannen heeft) dat ATO ruimte terughuurt in een van de kantoorgebouwen.
De laatste jaren hebben ook andere partijen ((KeyKeg/ Lightweight Containers en Abuco - een constructiebedrijf- maar ook kantoorgebruikers als bijv. Vector Maintenance Management, Venko, Educanet, WE-link, ASCC, stg ATO, SBE en ProChange Solutions) zich gevestigd in het ATO Synergy Centre, waardoor een bruisende mix van huurders is ontstaan.

Het complex (bestaande uit 2 bedrijfshallen met inpandige kantoren, 2 kantoorgebouwen, parkeergelegenheid en buitenterrein) is ook in zijn geheel te koop.
Informeer naar de mogelijkheden bij ons kantoor!
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Middenweg 159a, 1782 BE DEN HELDER
Telefoon: 0223-612230
Fax: 0223-628188
E-mail: info@jongewaard-meijer.nl
Internet: www.jongewaard-meijer.nl