Vorige | Volgende
Verkocht

Bovenweg 180 SINT PANCRAS

Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

072-5096070

info@sopar.nl

Omschrijving

Graag maken wij u attent op de verkoop bij inschrijving van dit vrijstaande kantoorgebouw met tuin, fietsenstalling en parkeergelegenheid aan de Bovenweg 180,180a en 180b, 1834 CJ Sint Pancras. Het object is bestemd om te gebruiken als kantoor-/bedrijfsruimte. De kantoorruimte is voor een klein deel verhuurd. Locatie De kantoorruimte is gelegen aan een doorgaande straat in het dorp Sint Pancras....

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp kantoorruimte
805 m²

Omschrijving

Graag maken wij u attent op de verkoop bij inschrijving van dit vrijstaande kantoorgebouw met tuin, fietsenstalling en parkeergelegenheid aan de Bovenweg 180,180a en 180b, 1834 CJ Sint Pancras. Het object is bestemd om te gebruiken als kantoor-/bedrijfsruimte. De kantoorruimte is voor een klein deel verhuurd.

Locatie
De kantoorruimte is gelegen aan een doorgaande straat in het dorp Sint Pancras. Het is centraal gelegen t.o.v. de ring Alkmaar, centrum Alkmaar en Heerhugowaard.

Kantoor
De kantoorruimte was voorheen verhuurd aan diverse partijen. De gehele kantoorruimte bestaat uit een begane grond en een eerste verdieping, met een totale verhuurbare oppervlakte van 805,2 m² conform NEN 2580. Op dit moment wordt een klein gedeelte van de kantoorruimte verhuurd aan de Rabobank ten behoeve van een pinautomaat.

Huurcontracten:
Er loopt een huurovereenkomst met de Rabobank ten behoeve van een pinautomaat en waardenruimte. De oppervlakte van het gehuurde deel van de Rabobank is ca. 17 m² vvo. Huurder heeft geen intentie om op korte termijn de lopende huurovereenkomst te beëindigen. Tevens is er een kwalitatieve verplichting ten gunste van de Rabobank.

Bestemming
Van toepassing is het bestemmingsplan “Sint Pancras 2012”. Het heeft de bestemming “Dienstverlening”. Het huidige gebruik is in overeenstemming met dit bestemmingsplan. Daarnaast staat de gemeente niet onwelwillend ten opzichte van een mogelijke bestemmingswijziging, zie hiervoor de brief d.d. 25-06-2014 en de update d.d. 18-09-2017. Huurder heeft aangegeven dat een pinautomaat in een wooncomplex niet wenselijk is vanwege het veiligheidsaspect. Het bestemmingsplan kunt u vinden via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Technische staat
Er heeft een technische inspectie plaatsgevonden. De uitwerking hiervan vindt u in de bij ons op te vragen rapportages van PVM, Vastware en Dakota. Het betreft een visuele inspectie en de rapportage geeft inzicht in de onderhoudstoestand.
Deze rapportage ontslaat kandidaat koper niet van haar onderzoek plicht.

Koopcontract
Een door de notaris opgesteld concept-koopcontract is in de bijlagen bij de verkoopdocumentatie opgenomen. Wij verwijzen u in het bijzonder naar de daarin opgenomen “kwalitatieve verplichting” en de “verdere bijzondere bepalingen”.

Verkoopdocumentatie
Op verzoek zenden wij u de uitnodigingsbrief met de verkoopdocumentatie toe. Uw eventuele aanbieding dient gebaseerd te zijn op alle verkoopdocumenten genoemd in het overzicht bijlagen, alsmede de aanvullende bepalingen in de toe te zenden uitnodigingsbrief.
Indien een nota van inlichtingen wordt opgemaakt, maakt deze deel uit van de verkoopdocumenten.

Procedure
Het is mogelijk om de kantoorruimte te bezichtigen op 27 februari 2018 van 14.00 tot 15.00 uur.
Op 6 maart 2018 van 14.00 tot 15.00 uur heeft u de gelegenheid om (nogmaals) te bezichtigen.
Het is niet mogelijk om op een andere dag of tijdstip de kantoorruimte te bezoeken.

Eventuele vragen over de verkoopdocumenten dan wel andere gegevens of omstandigheden die relevant zijn voor de aanbieding dienen uiterlijk 9 maart 12.00 uur uitsluitend per e-mail te worden gericht aan info@magneetmakelaars.nl waarvan u een ontvangstbevestiging ontvangt. De vragen worden beantwoord in een nota van inlichtingen, welke u uiterlijk 14 maart 2018 wordt toegezonden.

Uw aanbieding dient op 20 maart 2018 uiterlijk 17.00 uur bij notariskantoor Erkamp Boot Willemsen in Alkmaar te worden ingeleverd.

Wij streven ernaar om namens verkoper het voornemen tot gunning vervolgens binnen twee weken bekend te maken, waarbij de gedane biedingen en partijen die een aanbieding hebben ingeleverd niet openbaar gemaakt zullen worden.

Bent u geïnteresseerd? Graag ontvangen wij uw gegevens waarna wij u de link naar de verkoopdocumentatie en de verkoopprocedure kunnen toezenden. Wij nodigen u vervolgens graag uit om ons een aanbieding te doen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
805 m²
In units vanaf
805 m²
Energielabel
Klasse G

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sint Pancras
Sectie
A
Perceel
3104
Oppervlakte
1127 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Foto's

Kaart Bovenweg 180 SINT PANCRAS

naar Bovenweg 180 SINT PANCRAS
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand