Vorige | Volgende

Buikslotermeerplein 263 AMSTERDAM

Huurprijs € 5.200 per maand

Neem contact met ons op

020-4357040

projecten@vandesteege.nl

Omschrijving

Nu bij G7 van de Steege in de verhuur deze nette winkelruimte van totaal 489 m² verdeeld over de begane grond en eerste verdieping.Het winkelpand is gelegen op het drukbezochte winkelcentrum Boven 't IJ, nabij de eindhalte van de (toekomstige) Noord-Zuidlijn. Het pand is goed onderhouden en tevens geschikt voor daghoreca! Op het winkelcentrum bevinden zich onder andere Media Markt , Bart Smit, BCC,...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
489 m²

Omschrijving

Nu bij G7 van de Steege in de verhuur deze nette winkelruimte van totaal 489 m² verdeeld over de begane grond en eerste verdieping.Het winkelpand is gelegen op het drukbezochte winkelcentrum Boven 't IJ, nabij de eindhalte van de (toekomstige) Noord-Zuidlijn. Het pand is goed onderhouden en tevens geschikt voor daghoreca!

Op het winkelcentrum bevinden zich onder andere Media Markt , Bart Smit, BCC, Blokker, Douglas, Etos, Rituals, Subway, H&M, Lidl, Kruidvat.

Indeling;
Entree, ruime winkelruimte van ca 196 m², trap naar de eerste verdieping met een winkel oppervlakte van ca 293 m². Kantine met pantry is ook gelegen op de eerste etage.

Diverse voorzieningen:
- airco
- verwarming
- pantry
- toilet
- TL verlichting
- Ventilatie
- Goederen lift
- Kantine ruimte met pantry
- Warmte gordijn

Servicekosten: € n.t.b.

Huurtermijn: per direct

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
489 m²
In units vanaf
196 m²

Foto's

Kaart Buikslotermeerplein 263 AMSTERDAM

naar Buikslotermeerplein 263 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand