Vorige | Volgende

Comeniusstraat 4 ALKMAAR

Prijs op aanvraag 

Neem contact met ons op

072-5096070

info@magneetmakelaars.nl

Omschrijving

Op zoek naar kantoorruimte in Alkmaar? Het kantoorgebouw is vrij nieuw en heeft een professionele uitstraling. Dit is terug te zien aan zowel de buitenkant als de binnenkant van het kantoor. De units zijn gebruiksklaar met vaste prijzen en flexibele huurcontracten. Ideaal voor Zelfstandige Professionals en zakelijke dienstverlenende bedrijven. Ligging Op kantorenpark de Bergermeerpolder, aan de...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
600 m²

Omschrijving

Op zoek naar kantoorruimte in Alkmaar? Het kantoorgebouw is vrij nieuw en heeft een professionele uitstraling. Dit is terug te zien aan zowel de buitenkant als de binnenkant van het kantoor. De units zijn gebruiksklaar met vaste prijzen en flexibele huurcontracten. Ideaal voor Zelfstandige Professionals en zakelijke dienstverlenende bedrijven.

Ligging
Op kantorenpark de Bergermeerpolder, aan de rand van Alkmaar, is deze zeer representatieve nieuwbouwontwikkeling gerealiseerd. In de directe omgeving zijn onder andere de Kamer van Koophandel, Flebologisch Centrum Oosterwal, Hogeschool Inholland , Boeringer Ingelheim en BDO gehuisvest. Op het park zijn faciliteiten als sportschool en lunchgelegenheid aanwezig.

Bereikbaarheid
De Bergermeerpolder is aan de Alkmaarse ringweg gelegen en vanaf alle richtingen zoals vanaf de rijksweg A9 vanuit Haarlem / Amsterdam, de N9 vanuit Den helder en de Schagerweg uitstekend bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is de Bergermeerpolder uitstekend bereikbaar, bushaltes zijn gelegen aan de Bergerweg op nog geen 500 meter afstand van de kantoorgebouwen. De reistijd van de kantoren aan de Comeniusstraat tot aan Alkmaar CS is circa 10 minuten.

In dit kantoorgebouw heb je de mogelijkheid om kantoorruimte te huren vanaf 20 m² tot circa 600 m². Op dit moment zijn de ruimten 1, 2, 3, 4 en 8, 9 en 10 beschikbaar. Deze kantoorunits worden gestoffeerd opgeleverd, waardoor je je snel en gemakkelijk in het kantoorgebouw kunt vestigen en aan de slag kunt. Contracten zijn flexibel en deels full service. Schoonmaak centrale ruimtes en servicekosten zijn inclusief.

Bel ons voor het uitbrengen van een offerte voor de mogelijkheden op maat.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
600 m²
In units vanaf
20 m²

Foto's

Kaart Comeniusstraat 4 ALKMAAR

naar Comeniusstraat 4 ALKMAAR
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand