Vorige | Volgende
Verhuurd

Drs. F. Bijlweg a DEN HELDER

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd

Neem contact met ons op

0223-612230

pjjvisser@sopar.nl

Omschrijving

Prachtige luxe kantoor-/ praktijkruimte te huur in dit mooie vrijstaande pand! Door de digitalisering, het nieuwe werken en voldoende kantoorruimte op de locatie in Alkmaar, is er een mogelijkheid om op de verdieping kantoorruimte vrij te maken voor een nieuwe medegebruiker van dit luxe kantoorgebouw. De kantoren zijn turnkey. De bestemming is “gemengd”, hetgeen inhoudt dat er dienstverlening,...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
269 m²

Omschrijving

Prachtige luxe kantoor-/ praktijkruimte te huur in dit mooie vrijstaande pand!

Door de digitalisering, het nieuwe werken en voldoende kantoorruimte op de locatie in Alkmaar, is er een mogelijkheid om op de verdieping kantoorruimte vrij te maken voor een nieuwe medegebruiker van dit luxe kantoorgebouw. De kantoren zijn turnkey. De bestemming is “gemengd”, hetgeen inhoudt dat er dienstverlening, maatschappelijk voorzieningen en vele andere bedrijven zich hier mogen vestigen.
Indeling: een gezamenlijke entree met tourniquet op de begane grond, trap naar de te verhuren verdieping deze bestaat uit ± 269m² NVO en is thans ingedeeld in een groot secretariaat, copy-ruimte, 6 prachtige kantoren, 2 spreekkamers, een gezamenlijke technische-ruimte, 2 toiletten met voorportalen en een mooie kantine met complete keuken. De kantoorruimtes zijn voorzien van, systeemplafond met verlichting, vloerbedekking, kabelgoten en een luchtbehandelingsinstallatie.
Ligging: Centraal gelegen nabij het Gemeentehuis, naast hypotheken en verzekeringskantoor Noordstad, tegenover accountantskantoor Omnyacc Kredo, achter de Brandweer en een bushalte voor de deur. Voldoende eigen parkeerplaatsen aan de achterzijde en de voorzijde en een overdekte fietsenstaling. Gedeeltelijk verhuur is bespreekbaar.
KERNGEGEVENS: Huurprijs: € n.o.t.k. exclusief BTW.
Standaard ROZ huurovereenkomst + Alg. Bepalingen.
Te aanvaarden in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
269 m²
In units vanaf
100 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Den Helder
Sectie
H
Perceel
2850
Oppervlakte
2512 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Foto's

Kaart Drs. F. Bijlweg a DEN HELDER

naar Drs. F. Bijlweg a DEN HELDER
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand