Vorige | Volgende
Verhuurd

Einsteinstraat 65 PURMEREND

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd

Neem contact met ons op

0299-420097

pjjvisser@sopar.nl

Omschrijving

Op het bedrijventerrein de Baanstee West bieden wij te huur aan dit multifunctionele bedrijfspand van circa 45 m² BVO. Het bedrijfspand is gelegen op een hoek van een bedrijfsverzamelgebouw en ligt gezien vanaf de Einsteinstraat goed in het zicht. Door zijn inrichting is het pand geschikt voor diverse bedrijfsactiviteiten. GEEN DETAILHANDEL. Natuurlijk ontbreken een toiletruimte en een pantry niet....

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp bedrijfshal
45 m²

Omschrijving

Op het bedrijventerrein de Baanstee West bieden wij te huur aan dit multifunctionele bedrijfspand van circa 45 m² BVO. Het bedrijfspand is gelegen op een hoek van een bedrijfsverzamelgebouw en ligt gezien vanaf de Einsteinstraat goed in het zicht. Door zijn inrichting is het pand geschikt voor diverse bedrijfsactiviteiten. GEEN DETAILHANDEL. Natuurlijk ontbreken een toiletruimte en een pantry niet. Het pand is afgewerkt met o.a. elektrische verwarming en systeemplafonds, service kosten € 9,- per maand.

OBJECT INFORMATIE:
multifunctioneel bedrijfspand van ca. 45 m² bvo.
BOUWJAAR:
1998
KADASTER:
gemeente Purmerend, sectie I nr. 486 gedeeltelijk
VERHUURBAAR OPPERVLAKTE
parterre 45 m² bvo.
totaal 45 m² bvo.
LIGGING:
op het bedrijventerrein de Baanstee West nabij de uitvalsweg N244 met een directe aansluiting op de A7 naar Amsterdam en Hoorn.
VOORZIENINGEN:
- pantry
- toilet
- systeemplafond
- laminaatvloer
- elektrische kachels
BOUWKUNDIGE GEGEVENS:
- parterrevloer beton, draagvermogen ca. 500 kg per m²
- eigen meterkast
PARKEERGELEGENHEID
1 parkeerplaats.
BESTEMMING:
handel en nijverheid.
HUURPRIJS:
€ 425,-- per maand excl. BTW. Servicekosten € 9,- per maand excl. BTW
HUURPERIODE:
huurperiode:minimaal 2 jaar.
HUURINDEXATIE:
jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI- Alle huishoudens zoals gepubliceerd door het centraal bureau van Statistiek (CBS).
AANVAARDING:
per direct mogelijk.
BANKGARANTIE:
3 maanden huur plus servicekosten en BTW.
OMZETBELASTING:
ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. De zogenaamde opteringsverklaring zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinde waarvoor recht op aftrek van de omzetbelasting ontstaat.
ALGEMEEN:
al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Einsteinstraat 65" te Purmerend. De informatie is met grote zorg samengesteld, voor de juistheid kan Sopar Makelaars O.G. B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Service kosten
€ 9 p/m

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
45 m²
In units vanaf
45 m²

Foto's

Kaart Einsteinstraat 65 PURMEREND

naar Einsteinstraat 65 PURMEREND
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand