Vorige | Volgende
Verkocht

Grote Oost 53 HOORN

Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

0229-244234

pjjvisser@sopar.nl

Omschrijving

In de historische binnenstad van Hoorn ligt het voormalig Kantongerecht aan de Grote Oost 53. Dit bijzondere pand is uitermate geschikt voor hoogwaardige vormen van wonen en werken. Zo kunnen binnen het vigerende bestemmingsplan "Binnenstad" dienstverlenende bedrijven worden gevestigd. Op de verdiepingen zijn (bedrijfs)woningen toegestaan. De grote, fraai aangelegde achtertuin loopt door tot aan...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp kantoorruimte
1.127 m²

Omschrijving

In de historische binnenstad van Hoorn ligt het voormalig Kantongerecht aan de Grote Oost 53. Dit bijzondere pand is uitermate geschikt voor hoogwaardige vormen van wonen en werken. Zo kunnen binnen het vigerende bestemmingsplan "Binnenstad" dienstverlenende bedrijven worden gevestigd.

Op de verdiepingen zijn (bedrijfs)woningen toegestaan. De grote, fraai aangelegde achtertuin loopt door tot aan het Gerritsland, is met de auto bereikbaar en beschikt over 8 parkeerplaatsen. Het voormalig Kantongerecht is een rijksmonument en beschikt over authentieke detaillering. Zo heeft het onder meer handgeschilderd behang, glas in loodramen en bijzondere ornamentwerken.

In de directe omgeving bevindt zich de haven waar in de rijke historie de VOC schepen voor anker gingen. Ook horecagelegenheden en andere geneugten van de binnenstad zijn op loopafstand.

Bouwjaar: circa 1.750
Bruto vloeropp. 1.127 m2
Gebruiksopp. 894 m2
Verhuurbaar vloeropp. 860 m2
Perceelopp. 983 m2
Monumentale status: rijksmonument

Verkoopprocedure
Het betreft hier een verkoop in opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf. Gedurende 4 weken, vanaf 12 april 2017 tot 10 mei 2017 is het mogelijk om het pand te bezichtigen. De bezichtigingen vinden plaats op afspraak. De uitgebreide projectinformatie ontvangt u na ondertekening van de integriteitsverklaring. Een bod + voorwaarden kunt u per mail indienen via edwin@boekweitolie.nl De notariskeuze is aan de koper.

In de periode tot 10 mei kunnen geïnteresseerden een bezichtiging afspraak maken, c.q een tweede afspraak maken met een eigen adviseur/deskundige. De periode tot 10 mei zullen wij vol maken alvorens met een partij in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
1.127 m²
In units vanaf
1.127 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Hoorn
Sectie
A
Perceel
5594
Oppervlakte
983 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Foto's

Kaart Grote Oost 53 HOORN

naar Grote Oost 53 HOORN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand