Vorige | Volgende

Het Nieuwe Diep 36 DEN HELDER

Vraagprijs € 199.000 k.k.

Huurprijs op aanvraag

Neem contact met ons op

0223-612230

pjjvisser@sopar.nl

Omschrijving

Dit monumentale bedrijfs-/kantoorpand staat op een prachtige locatie in de haven van Den Helder. Op de 1e verdieping bevindt zich ± 230m² luxe kantoorruimte met een eigen entree aan de voorzijde (buitentrap) en op de begane grond is 260m² aan bedrijfsruimte aanwezig. INDELING: Aan voorzijde buitentrap naar verdieping, entree, tochtportaal, receptie, grote werkruimte met dakvensters en glazen...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
490 m²

Omschrijving

Dit monumentale bedrijfs-/kantoorpand staat op een prachtige locatie in de haven van Den Helder. Op de 1e verdieping bevindt zich ± 230m² luxe kantoorruimte met een eigen entree aan de voorzijde (buitentrap) en op de begane grond is 260m² aan bedrijfsruimte aanwezig. INDELING: Aan voorzijde buitentrap naar verdieping, entree, tochtportaal, receptie, grote werkruimte met dakvensters en glazen wanden. De begane grond is voorzien van een overheaddeur en aan de zijkant twee dubbele deuren, aan de voorkant een casco ruimte met een toiletruimte, een tussenruimte met meterkast en een grote loodsruimte met overheaddeur; LIGGING: In het havengebied nabij Havengebouw, brug naar Marineterrein, doorgangsweg naar Centrum en Texelse boot, A -locatie met zicht (ook vanaf de Binnenhaven).
De genoemde huurprijs is alleen voor de bovenverdieping, het is ook mogelijk om het geheel of een gedeelte van de begane grond erbij te huren e.e.a. in overleg. Te aanvaarden per direct!

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
490 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
den helder
Sectie
c
Perceel
13081
Oppervlakte
280 m²
Eigendomssituatie
eigendom belast met erfpacht

Foto's

Kaart Het Nieuwe Diep 36 DEN HELDER

naar Het Nieuwe Diep 36 DEN HELDER
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand