Vorige | Volgende
Verhuurd

Jan Evertsenstraat 471 AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Neem contact met ons op

020-4357040

projecten@vandesteege.nl

Omschrijving

Op zoek naar woonruimte gecombineerd met bedrijfsruimte? Dit is jouw kans! Het geheel heeft een totale oppervlakte van 121 m2 waarvan 61 m2 begane grond (werkruimte) en 60 m2 woonruimte op de eerste etage. De bedrijfsruimte heeft een eigen entree op de begane grond. De woning is zowel via de bedrijfsruimte als via het algemene trappenhuis te betreden. LOCATIE De bedrijfsruimte is gelegen aan de Jan...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
121 m²

Omschrijving

Op zoek naar woonruimte gecombineerd met bedrijfsruimte? Dit is jouw kans! Het geheel heeft een totale oppervlakte van 121 m2 waarvan 61 m2 begane grond (werkruimte) en 60 m2 woonruimte op de eerste etage.
De bedrijfsruimte heeft een eigen entree op de begane grond. De woning is zowel via de bedrijfsruimte als via het algemene trappenhuis te betreden.

LOCATIE
De bedrijfsruimte is gelegen aan de Jan Evertsenstraat 471 in Amsterdam Slotervaart.

BESTEMMING
De publiekrechtelijke bestemming is "Gemengd". De gewenste bestemming is kantoor voor bedrijven. Overig gebruik (ook horeca) is uitgesloten.

METRAGE
Het verhuurbaar vloeroppervlakte bedraagt in totaal circa 60 m² bedrijfsruimte gelegen op de begane grond en 68 m² woonruimte op de eerste verdieping.

VERHUURNIVEAU
De ruimte wordt CASCO verhuurd.

PARKEERGELEGENHEID
Openbare parkeergelegenheid (betaald) in de wijk.

BEREIKBAARHEID
Uitstekende bereikbaarheid via OV (Tram, Metro en Bus) en auto (Ringweg A-10 op 100 meter afstand)

HUURINGANGSDATUM/OPLEVERING
In Overleg

AANVANGSHUURPRIJS
€ 1.250,- per maand, te vermeerderen met BTW en servicekosten

HUURPRIJSBETALING
Huur, eventuele servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per MAAND bij vooruitbetaling.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

B.T.W.
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belast prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn: 5 + 5 jaar, kortere huur periode mogelijk te bespreken

Huurovereenkomst: Op basis van het standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (R.O.Z.).Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de bedrijfspanden met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Door gebruik te maken van de diensten van ERA Van De Steege ben je bekend en ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden. Op dit bericht is een disclaimer van toepassing.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 10 p/m
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
121 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
te openen ramen, toilet, pantry, verwarming

Foto's

Kaart Jan Evertsenstraat 471 AMSTERDAM

naar Jan Evertsenstraat 471 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand