Vorige | Volgende
Verhuurd

Kabelweg 42 AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd

Neem contact met ons op

020-4357040

info@sopar.nl

Omschrijving

Nu bij G7 Van de Steege in de verhuur, dit prachtige kantoorpand met een geweldige hoekligging en prachtig uitzicht op de kruising Kabelweg/Transformatorweg in Amsterdam-Westpoort. Compleet ingerichte kantoorruimte van 360 m² op de 1e en 2e etage aan de Kabelweg 42. De ruimte beschikt over 4 eigen parkeerplaatsen op afgesloten binnenplaats! Vier plaatsen niet genoeg? Dan kunt u al altijd nog voor...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
360 m²

Omschrijving

Nu bij G7 Van de Steege in de verhuur, dit prachtige kantoorpand met een geweldige hoekligging en prachtig uitzicht op de kruising Kabelweg/Transformatorweg in Amsterdam-Westpoort.

Compleet ingerichte kantoorruimte van 360 m² op de 1e en 2e etage aan de Kabelweg 42. De ruimte beschikt over 4 eigen parkeerplaatsen op afgesloten binnenplaats! Vier plaatsen niet genoeg? Dan kunt u al altijd nog voor de deur langs de weg parkeren.

Via de nette entree kunt u de trap nemen naar de 1e etage waarna u de zeer lichte en ruime kantoorruimte binnen treedt, vanwege de vele raampartijen aan beide zijdes van het pand zijn alle ruimtes zeer licht wat erg prettig werkt. Het pand beschikt over 1 grote ruimte en 3 aparte kantoorruimte waaronder 1 op de 2e etage. Het pand is voorzien van diverse voorzieningen waaronder airco, verwarming, glasvezel, kabelgoten met netwerkaansluiting en mechanische ventilatie.

Bestemming:
Kantoorruimte
Oppervlakte: ca. 360 m²

Hoogte:
ca. 2.5 m

Bereikbaarheid:
Het kantoorpand ligt aan de afslag (S102) van de westelijke ringweg A10, zo is de bereikbaarheid per auto uitstekend, op 1,1 km afstand is het treinstation Sloterdijk gelegen. Tevens is er op loopafstand (0,2km) een busstation gelegen.

Diverse voorzieningen:
- Airco
- Glasvezel aansluiting
- Mechanische ventilatie
- Panrty
- Toilet
- Volledig ingerichte kantoorruimte
- Kabelgoten incl recent aangelegde netwerk infrastructuur

Parkeermogelijkheden:
4 parkeerplaatsen op eigen terrein, tevens betaald parkeren voor de deur

Huurprijs:
€ 30.000,- per jaar excl. BTW
Huurtermijn:
Maximaal te huur voor 1.5 jaar
Aanvaarding/oplevering:
Direct
Staat van oplevering:
Incl. complete kantoorinrichting (zoals te zien op de advertentie foto's)

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de bedrijfspanden met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
360 m²

Foto's

Kaart Kabelweg 42 AMSTERDAM

naar Kabelweg 42 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand