Vorige | Volgende

Keizerstraat 1 a DEN HELDER

Vraagprijs € 129.500 k.k.

Huurprijs € 795 per maand

Neem contact met ons op

0223-612230

info@jongewaardheemskerk.nl

Omschrijving

Op een goede locatie in de Keizerstraat staat deze winkelruimte met verdiepingen te koop en de winkel staat te huur minus een opgang voor de verdieping. De begane grond is ± 62 m² VVO groot en de 1e verdieping ± 27m² VVO groot en een 2e verdieping ± 20m² VVO (zolderruimte). De winkel is voorzien van centrale verwarming, pantry en een toilet. De opgang naar de verdieping zit momenteel in de winkel,...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
61 m²

Omschrijving

Op een goede locatie in de Keizerstraat staat deze winkelruimte met verdiepingen te koop en de winkel staat te huur minus een opgang voor de verdieping. De begane grond is ± 62 m² VVO groot en de 1e verdieping ± 27m² VVO groot en een 2e verdieping ± 20m² VVO (zolderruimte). De winkel is voorzien van centrale verwarming, pantry en een toilet. De opgang naar de verdieping zit momenteel in de winkel, maar zou ook verplaatst kunnen worden naar de achterzijde.
INDELING: Entree, winkelruimte, meterkast trapopgang naar de verdieping, achterin de winkel toegang tot de pantry, CV ketel, toilet en een deur naar steeg. 1e verd. en 2e verdieping: een casco ruimte thans als opslag te gebruiken, maar ook als woning te verbouwen.
LIGGING: gelegen op een A1-locatie in het stadshart van Den Helder naast een kapsalon en nabij Halfords, Livera, Hans Anders, Holland & Barrett, C&A, etc. Ook nabij parkeerterreinen/dek, winkelcentrum Kroonpassage met o.a. AH, HEMA, H&M, etc.
KERNGEGEVENS: Vraagprijs: € 129.500,= k.k. en een huurprijs van € 795,= per maand voor de begane grond(-/- opgang boven).
Aanvaarding per direct.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
61 m²
Perceel
67 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Den Helder
Sectie
E
Perceel
9280
Oppervlakte
67 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Foto's

Kaart Keizerstraat 1 a DEN HELDER

naar Keizerstraat 1 a DEN HELDER
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand