NVM

Koelmalaan 350 ALKMAAR

Huurprijs € 325 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op een foto om deze vergroot te bekijken
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Kantoorruimte
Type  :  Kantoorruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Opp kantoorruimte  :  1.284 m²
Bouwjaar  :  1970
Ligging  :  bedrijventerrein, kantorenpark
Omschrijving:
De TelefoonCentrale is het bruisend middelpunt van ondernemend & creatief Alkmaar én omstreken.

Gelegen aan de Alkmaarse ringweg, op een steenworp afstand van het knooppunt van de A9 en grenzend aan de Alkmaarse binnenstad, biedt het een goede uitvalbasis voor bedrijven uit de hele regio.

Het nieuwe leven dat in deze oude centrale bruist, heeft als fundering ‘het nieuwe werken’, innovatie en kruisbestuiving meegekregen. Een broedplaats waar kunst, cultuur en bedrijfsleven elkaar vinden. Resultaat is een energiek, modern centrum met tal van creatieve en vooruitstrevende bedrijven.

In dit bijzondere kantoorgebouw zijn kantoorkamers beschikbaar van diverse afmetingen. Voor slechts € 235,- per maand heeft u al een fraaie kamer van 28 m² BVO.

Er zijn op dit moment 3 ruimtes beschikbaar:

Begane grond
Ruimte 0.01 ca. 28 m² BVO (ca. 20 m² VVO) is € 325,- per maand exclusief BTW en exclusief servicekosten. Minimale huurtermijn 2 jaar.

Eerste verdieping
Ruimte 1.01 ca. 44 m² BVO (ca. 32,0 m² VVO) is € 595,- per maand exclusief BTW en exclusief servicekosten.
Ruimte 1.14 ca. 27 m² BVO (ca. 19,5 m² VVO) is € 385,- per maand exclusief BTW en exclusief servicekosten.
Op de eerste verdieping geldt een flexibele huurtermijn vanaf 1 maand. De opzegtermijn geldt wederzijds en is één kalendermaand.

Servicekosten:
Begane grond: de servicekosten voor de huurders van de begane grond bedragen € 35,- per m² BVO per jaar exclusief omzetbelasting. Deze servicekosten bestaan o.a. uit: gas, water, elektra, schoonmaak, onderhoud en keuring van de liften, afvalverwerking, groenonderhoud en beveiliging.

Eerste verdieping: de servicekosten voor de huurders van de eerste verdieping bedragen € 70,- per m² BVO per jaar exclusief omzetbelasting. Dit bedrag bestaat o.a. uit: gas, water, elektra, schoonmaak, onderhoud en keuring van de liften, afvalverwerking, groenonderhoud en beveiliging, aangevuld met het service+ pakket van De TelefoonCentrale Flex op de eerste verdieping. Dit pakket omvat onder meer: professionele ontvangst en service bij het ontvangen van relaties, draadloos internet, schoonmaak kantoorruimte, gebruik van de lounge, gebruik van de multifunctionele printer en postverzorging.

Naast de kamer die u huurt kunt u tevens gebruik maken van alle faciliteiten die de Telefooncentrale u biedt.

Toeslag algemene ruimten:
In de huurprijs is reeds een toeslag voor regulier (niet-commercieel) gebruik van de algemene ruimten verwerkt (BVO-VVO). De toeslag van de algemene ruimten dekt het verschil tussen de bruto vierkante meters van het complex en de door u gehuurde ruimte. De algemene ruimten omvatten onder andere de entreehal, sanitaire ruimten op alle verdiepingen, pantry's en ontsluitingen.

Glasvezel internet:
Door verhuurder is in het pand geïnvesteerd in een snelle glasvezel verbinding. Deze kan elke huurder worden aangeboden voor gereduceerd tarief. Een aansluiting met een snelheid (up en down) van 100 Mbit 1:10 (incl. Firewall, shared extern IP) kan voor ?€ 39,- per maand exclusief BTW worden aangeboden. Op verzoek kunnen wij u hiervan meer informatie toezenden.

Afwerking niveau:
De ruimte wordt grotendeels afgewerkt aan de huurder overgedragen. De ruimte is voorzien van installaties en de juiste aansluitingen voor elektra en data. Het pand is voorzien van vloerafwerking en wordt in huidige staat opgeleverd. Op deze manier ontstaat een speelse open structuur, waarbij de unieke structuur in het pand wordt benadrukt. De sfeerbeelden in deze aanmelding dienen ter illustratie.

Wordt De Telefooncentrale ook de nieuwe vestigingsplaats van uw bedrijf? Wilt u een kijkje nemen op de locatie? Neemt u dan contact met ons op!
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Geert Groteplein 21, 1813 BM ALKMAAR
Telefoon: 072-5096070
Fax: 072-5205077
E-mail: info@magneetmakelaars.nl
Internet: www.magneetmakelaars.nl