Vorige | Volgende

Koningstraat 97 DEN HELDER

Vraagprijs € 78.000 k.k.

Neem contact met ons op

0223-612230

pjjvisser@sopar.nl

Omschrijving

140m² winkelruimte in het centrum van Den Helder. De winkel heeft een frontbreedte van 5 meter. Het geheel is v.v. een grenenhouten vloer, systeemplafond en verlichting, cv, dubbele openslaande deuren aan de voorzijde en aan de achterzijde een ontsluiting via de steeg. Er is een vergunning om aan de achterzijde een woning te maken, dus wie interesse heeft om te wonen en te werken?! De verbouwing is...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
140 m²

Omschrijving

140m² winkelruimte in het centrum van Den Helder. De winkel heeft een frontbreedte van 5 meter. Het geheel is v.v. een grenenhouten vloer, systeemplafond en verlichting, cv, dubbele openslaande deuren aan de voorzijde en aan de achterzijde een ontsluiting via de steeg. Er is een vergunning om aan de achterzijde een woning te maken, dus wie interesse heeft om te wonen en te werken?! De verbouwing is begroot op ± € 30.000,--.
IND.: Entree, winkelruimte, meterkast (eigen meters; alleen water is d.m.v. een tussenmeter), achter in de winkel een magazijn/kantine met pantry, toilet en een achteruitgang naar de steeg; LIGGING: In het centrum van Den Helder in het voetgangersgebied nabij de Vomar, etc. (Koningstraat is een zijstraat van de Spoorstraat).
KERNGEGEVENS: Vraagprijs: € 78.000,-- k.k. (betreft alléén de begane grond; appartementsrecht).
Aanvaarding: in overleg.INFO ?

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
140 m²

Foto's

Kaart Koningstraat 97 DEN HELDER

naar Koningstraat 97 DEN HELDER
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand