Vorige | Volgende
Verkocht

Krugerstraat 99 DEN HELDER

Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

0223-612230

pjjvisser@sopar.nl

Omschrijving

Nabij het centrum van Den Helder gelegen een groot pand met diverse mogelijkheden! Begane grond bestaat momenteel uit een deel kantoorruimte en bedrijfsruimte, 2 bergingen voor de bovenwoningen. En op de etages twee riante bovenwoningen. De oppervlakte is alleen de bedrijfsruimte. Er is een mogelijkheid om 4 wooneenheden te creëren en op de begane grond een tuin. Er komt circa 113m² tuin...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp kantoorruimte
200 m²

Omschrijving

Nabij het centrum van Den Helder gelegen een groot pand met diverse mogelijkheden! Begane grond bestaat momenteel uit een deel kantoorruimte en bedrijfsruimte, 2 bergingen voor de bovenwoningen. En op de etages twee riante bovenwoningen. De oppervlakte is alleen de bedrijfsruimte. Er is een mogelijkheid om 4 wooneenheden te creëren en op de begane grond een tuin. Er komt circa 113m² tuin beschikbaar met daarachter een steeg. Na de sloop van de loods is er geen achtergevel deze zal tijdelijk worden dichtgezet.
Een andere mogelijkheid is om er twee panden van te maken met of heel veel woonoppervlak of gecombineerd met bedrijfs-/kantoorruimte. Een interessant object met heel veel inhoud en mogelijkheden. Het geheel staat op ongeveer 370m² eigen grond. Het gehele object kan leeg en ontruimd worden opgeleverd in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
200 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Den helder
Sectie
E
Perceel
8434
Oppervlakte
370 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Foto's

Kaart Krugerstraat 99 DEN HELDER

naar Krugerstraat 99 DEN HELDER
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand