NVM

Laat 46 * ALKMAAR

Huurprijs € 950 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten
Klik op een foto om deze vergroot te bekijken
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Winkelruimte
Type  :  Winkelpand
Nevenbestemming  :  Kantoorruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Opp winkelruimte  :  210 m²
Bouwjaar  :  2010
Perceeloppervlakte  :  100 m²
Ligging  :  Stadscentrum / dorpskern
Omschrijving:
Het Object:
Gelegen aan De Laat in Alkmaar is deze winkelruimte voor verhuur beschikbaar (tevens Laat 50 C).

Het betreft 2 winkels welke zowel afzonderlijk als gecombineerd gebruikt kunnen worden. De panden grenzen aan elkaar en zijn intern aan elkaar verbonden.

Ligging :
Gelegen in het centrum van Alkmaar in een van de hoofdwinkelstraten. Dit gedeelte van de Laat is per auto bereikbaar wat juist voor diverse winkels een voordeel is.

In de directe omgeving zijn diverse andere winkels aanwezig.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid is goed. De locatie is eenvoudig aan te rijden met de auto en openbaar vervoer. Parkeren is mogelijk langs de openbare weg en in de nabijgelegen parkeergarage.

Oppervlakten :

Laat 46 circa 100 m 950,- per maand
Laat 50C circa 110 m 1.050,- per maand.

Genoemde huurprijzen zijn inclusief de aanvangskorting.

Onder- / overmaat
Onder dan wel overmaat van het metrage zal nimmer kunnen leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten van bijkomende leveringen en diensten tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlengingen hiervan.

Opleveringsniveau:
In huidige staat, voorzien van:
- Glazen pui
- Systeemplafonds met verlichting
- Toiletten

Huurtermijn:
In overleg te bepalen.

Aanvaarding:
In overleg, per direct mogelijk.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een B.T.W. belaste verhuur. Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurprijs te belasten met omzetbelasting. Er wordt vanuit gegaan dat kan worden geopteerd voor een B.T.W. belaste huur en het door huurder gehuurde kantoorruimte wordt gebruikt voor meer dan 90% voor aftrekgerechtigde prestaties. In verband hiermee zal jaarlijks van huurder een verklaring worden gevraagd. Indien huurder niet aan het criterium voldoet, en zodoende het verzoek om B.T.W.-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, zal de huurprijs worden verhoogd met een nader overeen te komen percentage.

Betaling:
De huurprijs en het eventuele voorschot servicekosten vermeerderd met de BTW dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs (vanaf de basishuurprijs excl. korting) zal jaarlijks, voor het eerst in n jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks alle huishoudens (2006=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatstgeldende huurprijs.

Bankgarantie/Waarborgsom:
Bankgarantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en B.T.W.

Huurovereenkomst:
Bij gebruik als winkel:
Er zal er een huurovereenkomst worden opgemaakt op basis van het ROZ-model winkelruimte in de zin van artikel 7:230a BW met bijhorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag op 20 augustus 2008 en aldaar ingeschreven onder nummer 67/2008, eventueel aangevuld met voor de opdrachtgever voorgeschreven clausules.

Bij gebruik als bedrijfs- en/of kantoorruimte:
Er zal er een huurovereenkomst worden opgemaakt op basis van het ROZ-model kantoorruimte en ander bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld in juli 2003 met bijhorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag op 11 juli 2003 en aldaar ingeschreven onder nummer 72/2003, eventueel aangevuld met voor de opdrachtgever voorgeschreven clausules.
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Geert Groteplein 21, 1813 BM ALKMAAR
Telefoon: 072-5096070
Fax: 072-5205077
E-mail: info@magneetmakelaars.nl
Internet: www.magneetmakelaars.nl