Vorige | Volgende

Leeuwerikplein 17 PURMEREND

Huurprijs € 2.950 per maand

Neem contact met ons op

0299-420097

info@sopar.nl

Omschrijving

In het gezellige winkelcentrum Overwhere staat thans in de verhuur 225 m2 winkelruimte. Met een frontbreedte van maar liefst 14,30 meter een uiterst courante en representatieve ruimte met tal van mogelijkheden met eigen achterom! Het goed bezochte winkelcentrum is uitstekend bereikbaar en kent een divers en aantrekkelijk pallet aan winkels. Zo treft u een tweetal supermarkten, een Kruitvat,...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
225 m²

Omschrijving

In het gezellige winkelcentrum Overwhere staat thans in de verhuur 225 m2 winkelruimte. Met een frontbreedte van maar liefst 14,30 meter een uiterst courante en representatieve ruimte met tal van mogelijkheden met eigen achterom!
Het goed bezochte winkelcentrum is uitstekend bereikbaar en kent een divers en aantrekkelijk pallet aan winkels. Zo treft u een tweetal supermarkten, een Kruitvat, Primera, diverse speciaalzaken, een slijterij, een bloemenwinkel en horeca gelegenheden waar men terecht kan voor een snack en een maaltijd.

Winkelcentrum Overwhere ligt in de wijk Overwhere Noord. Overwhere ligt in het noordwesten van Purmerend. De wijk wordt begrensd door de N244 in het noorden, de Beemsterringvaart in het westen, door de spoorlijn Amsterdam-Hoorn in het oosten de door De Where in het zuiden. Overwhere bestaat uit de buurten Overwhere Zuid, Overwhere Oost en Overwhere Noord.

Winkelcentrum Overwhere is goed en makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer, (de bussen stoppen dichtbij het centrum) en per auto.
Er is ruime parkeergelegenheid en altijd gratis parkeren.

Servicekosten:
Het voorschot servicekosten is € 200,- per maand met verrekening achteraf o.b.v. daadwerkelijk gemaakte kosten.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI - alle huishoudens (2000=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn:
5 jaren + 5 (optie) jaren, korter is bespreekbaar.

Opleveringsniveau:
Turn key

Datum van oplevering:
In overleg

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst:
Conform standaard ROZ - model 7:290 BW.

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Service kosten
€ 200 p/m
Conditie Service kosten
per maand

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
225 m²
In units vanaf
225 m²

Foto's

Kaart Leeuwerikplein 17 PURMEREND

naar Leeuwerikplein 17 PURMEREND
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand