Vorige | Volgende
Verhuurd

Marquettelaan 32 - 34 HEEMSKERK

Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Neem contact met ons op

0251-241194

heemskerk@brantjes.nl

Omschrijving

Te huur Kasteel en hotel Marquette bestaande uit twee onderdelen, beiden gelegen op een prachtig landgoed in Heemskerk. Het kasteel is gebouwd op de grondvesten van het oude – rond 1250 gebouwde - rondeel Slot te Heemskerk. In de loop der jaren is het kasteel meermaals verbouwd tot wat het nu is. Het kasteel is een officiële trouwlocatie en prachtige omgeving voor diners en/of feesten en...

Kenmerken

Soort object
Horeca
Type
Horecapand
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd

Omschrijving

Te huur
Kasteel en hotel Marquette bestaande uit twee onderdelen, beiden gelegen op een prachtig landgoed in Heemskerk. Het kasteel is gebouwd op de grondvesten van het oude – rond 1250 gebouwde - rondeel Slot te Heemskerk. In de loop der jaren is het kasteel meermaals verbouwd tot wat het nu is. Het kasteel is een officiële trouwlocatie en prachtige omgeving voor diners en/of feesten en conferenties. Het hotel dat op steenworp afstand ligt zorgt dat de gasten na een feest, diner of conferentie heerlijk kunnen overnachten. Dankzij de prachtige natuur van bos en het Noordhollands Duinreservaat is de locatie erg indrukwekkend.

Indeling
Hotel:
- royaal entree
- bar met buitenterras
- ontbijtzaal
- 65 kamers, suite
- 1.500 m² BVO parterre, 1.450 m² BVO 1e verdieping en 275 m² BVO 2e verdieping (circa maten, berekend o.b.v. plattegronden).

Kasteel:
- 11 vergaderzalen
- keuken op de parterre en 1e verdieping
- restaurant
- bar
- 300 m² BVO kelder, 695 m² BVO parterre, 705 m² BVO 1e verdieping en 700 m² BVO 2e verdieping (circa maten, berekend o.b.v. plattegronden).

Locatie en bereikbaarheid
Gelegen op een prachtig landgoed aan de Marquettelaan, op loopafstand van het dorp Heemskerk met een diversiteit aan winkels en diverse gezellige restaurants en grand-cafés. De steden Amsterdam (30 minuten), Alkmaar (20 minuten) en Haarlem (20 minuten) zijn gemakkelijk en snel per auto te bereiken. Tevens is de bereikbaarheid via het openbaar vervoer (bushalte Marquettelaan, lijn 79) richting NS stations Castricum (intercity halte) en Beverwijk ook uitstekend. De NS stations van Heemskerk en Uitgeest zijn binnen 10 minuten per auto te bereiken. Het Noordhollands Duinreservaat en het strand zijn op fietsafstand te bereiken. Het recreatiegebied Alkmaarder- en Uitgeestermeer biedt een scala aan watersportmogelijkheden, agrarische bedrijvigheid en cultureel erfgoed zoals forten en molens. Dit gebied is ook snel per auto te bereiken.

Voorzieningen
Alle voorzieningen t.b.v. de exploitatie van een kasteel en hotel zijn aanwezig.
Uitgangspunt verhuur is op casco basis. Oplevering geschiedt in huidige staat inclusief het gebruiksrecht op de inventaris van het kasteel. De inventaris wat aanwezig is in het hotel dient huurder over te nemen voor een nader overeen te komen bedrag.

Parkeren
Ruime parkeergelegenheden bij zowel het kasteel en het hotel.

Bestemming
Bestemmingsplan Heemskerk Buitengebied 2015, bestemming Horeca. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Heemskerk.

Huurprijs
€ 360.000,-- per jaar excl. BTW

Servicekosten
Niet van toepassing.

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Nutsbedrijven
Huurder dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten.

Huurbetaling
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
In overleg.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage verschuldigd.

Voorbehoud
Goedkeuring opdrachtgever.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Horeca
Type
Horecapand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Horeca

Oppervlakten en inhoud

Perceel
11.840 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Heemskerk
Sectie
D
Perceel
515
Oppervlakte
5860 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Heemskerk
Sectie
D
Perceel
6138
Oppervlakte
5915 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Heemskerk
Sectie
D
Perceel
6140
Oppervlakte
65 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Foto's

Kaart Marquettelaan 32 - 34 HEEMSKERK

naar Marquettelaan 32 - 34 HEEMSKERK
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand