Vorige | Volgende
Verhuurd

Nieuwendammerkade 28 C26 AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Neem contact met ons op

020-4357040

projecten@vandesteege.nl

Omschrijving

Huren van 100 – 575 m2 in een landelijk stukje Amsterdam! Aangeboden: bijzondere werkruimte om creatieve ideeën de vrije loop te laten en er eventueel ook te kunnen wonen. Wonenwerkenwater.nl is speciaal hiervoor ontwikkeld en biedt geweldige mogelijkheden om innovatieve producten tot leven te brengen in een omgeving die creativiteit de ruimte geeft. Volledig te gebruiken als...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
114 m²

Omschrijving

Huren van 100 – 575 m2 in een landelijk stukje Amsterdam!

Aangeboden: bijzondere werkruimte om creatieve ideeën de vrije loop te laten en er eventueel ook te kunnen wonen. Wonenwerkenwater.nl is speciaal hiervoor ontwikkeld en biedt geweldige mogelijkheden om innovatieve producten tot leven te brengen in een omgeving die creativiteit de ruimte geeft. Volledig te gebruiken als bedrijfs-/kantoorruimte of indien gewenst ook voor maximaal 40% te benutten om te wonen.

In het idyllische dorpje Nieuwendam in Amsterdam Noord is aan de Nieuwendammerkade een karakteristiek gebouw ontwikkeld, gelegen aan het water en bestaand uit 20 eenheden met een gecombineerde werk- en woonbestemming. Het gebouw, bestaande uit twee lagen met dakopbouw en dakterras, is door toepassing van grote glaspuien, inpandige lichthoven en balkons, terrassen en steigers licht en transparant. De geschiedenis van deze prachtige plek gaat terug naar de Middeleeuwen, de tijd van de oude Waterlandse Zeedijk bij Nieuwendam. Hier lag ook toen al buitendijks land dat regelmatig overstroomde vanwege de aansluiting van het IJ op de Zuiderzee.

- Prachtig uitzicht op oude dorp Nieuwedam
- Eigen terras of balkon aan het water
- Amsterdam-Noord enorm in opkomst
- Uitstekende winkel- en horecavoorziening
- Veel recreatiemogelijkheden
- Ondernemen en wonen in alle vrijheid
- Huurovereenkomst 5 jaar

Tien eenheden zijn al verkocht, de overige eenheden zullen in principe als blok of optioneel per laag worden verhuurd. De beschikbare volumes variëren van een kleine 100 m² per laag tot ruim 300 m², indien de begane grond en 1e verdieping worden gekoppeld. De ligging tussen het Vliegenbos en de Pereboomsloot met zijn directe verbinding naar het IJ plus de talrijke nabije recreatiemogelijkheden maken de locatie uniek in Amsterdam en daarom bijzonder gewild.

DE HUUREENHEDEN
Huren in de Blauwe Engel betekent zelf bepalen hoeveel ruimte je nodig hebt. De metrages variëren van een kleine 100 tot ruim 300 m2. Zelfs circa 575 m2 is mogelijk indien 2 blokken gecombineerd worden gehuurd. Is twee lagen je toch teveel, dan is huren per laag ook mogelijk.
De drie verschillende typen zijn:

Type 01
BLOK | begane grond plus 1e verdieping met dakopbouw (gekoppelde units)

Type 02
EENLAAGSE UNIT |
begane grond met eigen steiger

Type 03
EENLAAGSE UNIT |
1e verdieping plus dakopbouw

DE HUURPRIJZEN
De huurprijs bedraagt €, 185,= per m2 per jaar exclusief BTW bij 100% btw-plichtige gebruik van het gehuurde
De huurprijs bedraagt €, 220,= per m2 per jaar bij wonen, waarbij wordt gesteld dat minimaal 60% van het gehuurde BTW-plichtig dient te worden gebruikt

De huurprijs van een parkeerplaats bedraagt €, 1.750,= per jaar exclusief BTW

Huren in De Blauwe Engel is ideaal voor de eigenzinnige ondernemer die op zoek is naar een inspirerende bedrijfslocatie met voldoende ruimte voor creativiteit en eventueel wonen. Een prettige balans tussen de drukte van de stad en de rust en ruimte van het buitenleven. Want als je de keuze hebt, wat doe je dan liever? Na het werk met je bootje het water op of met je auto de file in?


Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de bedrijfspanden met ons contact op te nemen of  u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
nee
Service kosten
€ 80 p/m
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Nieuwbouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
114 m²
In units vanaf
114 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2

Foto's

Kaart Nieuwendammerkade 28 C26 AMSTERDAM

naar Nieuwendammerkade 28 C26 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand