Vorige | Volgende

Nieuweweg 3 ANNA PAULOWNA

Vraagprijs € 289.000 k.k.

Huurprijs € 2.500 per maand

Neem contact met ons op

0223-612230

info@jongewaardheemskerk.nl

Omschrijving

Gelegen in de Spoorbuurt, dicht bij het NS-station en met zicht vanaf de Molenvaart staat dit grote winkel- en kantoorpand van ± 445 m² GO op de begane grond en 44 m² GO op de eerste verdieping. Deze prachtig verbouwde winkel heeft een entreepartij met automatische deuren, alarmsysteem, systeemplafond met led-verlichting, diverse grote kantoren, keuken/kantine, dubbele toiletpartij, trap naar 1e...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
489 m²

Omschrijving

Gelegen in de Spoorbuurt, dicht bij het NS-station en met zicht vanaf de Molenvaart staat dit grote winkel- en kantoorpand van ± 445 m² GO op de begane grond en 44 m² GO op de eerste verdieping.
Deze prachtig verbouwde winkel heeft een entreepartij met automatische deuren, alarmsysteem, systeemplafond met led-verlichting, diverse grote kantoren, keuken/kantine, dubbele toiletpartij, trap naar 1e verdieping, 3 kamers, CV-ruimte met een nieuwe CV-ketel. De begane grond is geheel verbouwd, een nieuwe indeling, nieuwe plafonds met verlichting, nieuwe vloeren, een aantal nieuwe kunststof kozijnen voor extra daglicht, nieuwe toilet partij, kortom een prachtige kant en klare ruimte.
Aan de zijkant een nooduitgang/bevoorrading en aan beide kanten een brede strook grond, en aan een kant een geïsoleerde container met stroomaansluiting. Het geheel staat op 740 m² eigen grond. Aanvaarding: in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
489 m²
Perceel
740 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Anna Paulowna
Sectie
L
Perceel
1664
Oppervlakte
740 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Foto's

Kaart Nieuweweg 3 ANNA PAULOWNA

naar Nieuweweg 3 ANNA PAULOWNA
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand