Vorige | Volgende
Verhuurd

Nijverheidsweg C DEN HELDER

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd

Neem contact met ons op

0223-612230

info@sopar.nl

Omschrijving

Naast Slot Reclame staat ± 318m² BVO bedrijfsruimte te huur ± 300m² VVO bedrijfsruimte, onder te verdelen in een deel kantoor/keuken en toiletruimten. Voorheen als dansschool gebruikt, daarom staat in het bestemmingsplan: “als nevengebruik van een danscentrum horeca tot en met categorie 4 is toegestaan”. Mooie centrale locatie op het bedrijven- terrein Westoever. Nabij het Ravelijncenter(perifere...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp bedrijfshal
250 m²

Omschrijving

Naast Slot Reclame staat ± 318m² BVO bedrijfsruimte te huur ± 300m² VVO bedrijfsruimte, onder te verdelen in een deel kantoor/keuken en toiletruimten. Voorheen als dansschool gebruikt, daarom staat in het bestemmingsplan: “als nevengebruik van een danscentrum horeca tot en met categorie 4 is toegestaan”.

Mooie centrale locatie op het bedrijven- terrein Westoever. Nabij het Ravelijncenter(perifere detailhandel) en met goede ontsluitingswegen naar het centrum van Den Helder en de Rijksweg.

Indeling: entree, dubbele deur, hal met mk(10grp + 6 x krachtstroom), 2 x dubbele toiletgroep met voorportaal, een grote zaal/bedrijfsruimte met aan de voorzijde een drietal ramen, aan de achterzijde een keuken, magazijn, deur naar steeg(vetvangput) en een opslagruimte met o.a. de hete lucht behandeling(Brink Alure) en een 80 liter boiler(Daalderop). Er is een mogelijkheid om in de toekomst nog meer loodsruimte erbij te huren en/of de bedrijfsruimte aan te passen.

LIGGING: Op bedrijven terrein Westoever.

Aanvaarding per direct.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
nee

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
250 m²

Foto's

Kaart Nijverheidsweg C DEN HELDER

naar Nijverheidsweg C DEN HELDER
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand