Vorige | Volgende

Parallelweg 29 BEVERWIJK

N.o.t.k. 

N.o.t.k. 

Neem contact met ons op

0251-241194

pjjvisser@sopar.nl

Omschrijving

Op uitstekende zichtlocatie aan de Parallelweg bieden wij deze bouwkavel/ontwikkellocatie te koop aan. Gelegen aan de meubelboulevard met in de directe omgeving vestigingen van diverse gerenommeerde organisaties. Het perceel is 4.808 m2 groot en heeft een breedte van ca. 71 m, hierdoor kunt u een bedrijfspand bouwen met een royaal front en een hoge attentiewaarde. De bereikbaarheid is uitstekend....

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Bouwgrond
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Beschikbaar
Opp bedrijfshal
3.000 m²

Omschrijving

Op uitstekende zichtlocatie aan de Parallelweg bieden wij deze bouwkavel/ontwikkellocatie te koop aan. Gelegen aan de meubelboulevard met in de directe omgeving vestigingen van diverse gerenommeerde organisaties.

Het perceel is 4.808 m2 groot en heeft een breedte van ca. 71 m, hierdoor kunt u een bedrijfspand bouwen met een royaal front en een hoge attentiewaarde.

De bereikbaarheid is uitstekend. Gelegen direct tussen de A9 en de A22. Het centrum van Beverwijk en het NS station is in de directe nabijheid.

Het behoort tevens tot de mogelijkheden het perceel te huren tegen nader overeen te komen condities of het perceel te splitsen in 2 kavels.

Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
3.000 m²

Foto's

Kaart Parallelweg 29 BEVERWIJK

naar Parallelweg 29 BEVERWIJK
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand