Vorige | Volgende
Verhuurd

Pastoor Koopmanweg 2 a DEN HELDER

Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Neem contact met ons op

0223-612230

info@jongewaardheemskerk.nl

Omschrijving

Wegens de verhuizing van "Hoogsteder Elektrotechniek" komt deze mooie zichtlocatie vrij. Het bedrijfspand bestaat uit ± 150m² BVO op de begane grond en ± 94m² BVO op de 1e etage. Het pand is goed te bevoorraden door middel van de overheaddeur(4mx4m). Op de verdieping prachtige kantoorruimte en showroom/werkruimte. De bedrijfsruimte heeft op de begane grond een onderheide betonvloer met een maximale...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp bedrijfshal
260 m²

Omschrijving

Wegens de verhuizing van "Hoogsteder Elektrotechniek" komt deze mooie zichtlocatie vrij. Het bedrijfspand bestaat uit ± 150m² BVO op de begane grond en ± 94m² BVO op de 1e etage.
Het pand is goed te bevoorraden door middel van de overheaddeur(4mx4m). Op de verdieping prachtige kantoorruimte en showroom/werkruimte.
De bedrijfsruimte heeft op de begane grond een onderheide betonvloer met een maximale vloerbelasting van 1.500kg per m².

INDELING: aparte entree, meterkast, ruime hal met trap naar 1e verdieping, doorloop naar magazijn, pantry, toilet en werkplaats met elektrische overheaddeur(4mx4m) en krachtstroom. Op de verdieping een grote ruimte showroom/ ontvangst- en werkruimte, groot kantoor aan de voorzijde(ronding) en achter nog een magazijn en/of werkruimte.

LIGGING: In gebied “Dirksz Admiraal” met o.a. het Gemeentehuis van Den Helder, Houthandels Jongeneel en Pontmeijer, Jac. Kruidenboter, Renaultdealer, Formido, Rehab, nabij Station-Zuid en de ontsluitingswegen naar Centrum en Julianadorp.

KERNGEGEVENS: huurprijs: € 995,00 per maand excl. BTW.

Aanvaarding in overleg op korte termijn.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
260 m²
Perceel
379 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Den Helder
Sectie
H
Perceel
2964
Oppervlakte
379 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Foto's

Kaart Pastoor Koopmanweg 2 a DEN HELDER

naar Pastoor Koopmanweg 2 a DEN HELDER
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand