Vorige | Volgende
Verhuurd

Penningweg 9 B ZAANDAM

Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Neem contact met ons op

075-6510610

makelaardij@hvms.nl

Omschrijving

Wij bieden u, op één van de beste zichtplekken aan de Hoofdtocht, de mogelijkheid aan om uw bedrijf blijvend onder de aandacht te brengen van de vele dagelijkse passanten. De ligging direct aan de Hoofdtocht, de hoofd doorgangsweg van Zaandam naar Beverwijk, garandeert u een perfecte herkenbaarheid. Ook de ligging aan de Penningweg zorgt voor een goede herkenbaarheid en minstens zo belangrijk,...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp bedrijfshal
98 m²

Omschrijving

Wij bieden u, op één van de beste zichtplekken aan de Hoofdtocht, de mogelijkheid aan om uw bedrijf blijvend onder de aandacht te brengen van de vele dagelijkse passanten.

De ligging direct aan de Hoofdtocht, de hoofd doorgangsweg van Zaandam naar Beverwijk, garandeert u een perfecte herkenbaarheid. Ook de ligging aan de Penningweg zorgt voor een goede herkenbaarheid en minstens zo belangrijk, bereikbaarheid.

Deze praktische bedrijfsunit met turn-key inrichting en nette afwerking bieden u een prima mogelijkheid om direct van start te gaan zonder verbouwingskosten, u kunt er zo in!

Het object is voorzien van een betonnen verdiepingsvloer waar u een open ruimte aantreft met aan de voorzijde een kantoorruimte met keukenblok. De verdieping is tevens voorzien van een natte ruimte met een toilet, wastafel en een douchehoek.

De bedrijfshal heeft de benodigde basisvoorzieningen zoals diverse wandcontactdozen en opbouwverlichting. De vrije hoogte is ca. 3,70 m1en de hal is bereikbaar via de bedrijfsdeur alsmede via een separate loopdeur.
Het geheel wordt verwarmd door een cv installatie met radiatoren.

Beide vloeren meten ca. 97,5 m2 b.v.o.

Aanvaarding in overleg.

Huurprijs: € 1.095,-- per maand, exclusief BTW.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
98 m²

Foto's

Kaart Penningweg 9 B ZAANDAM

naar Penningweg 9 B ZAANDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand