NVM

Plotterstraat 22 AMSTERDAM

Huurprijs € 96 per m˛/jaar

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op een foto om deze vergroot te bekijken
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Kantoorruimte
Type  :  Kantoorruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  12
Opp kantoorruimte  :  226 m²
Bouwjaar  :  2000
Ligging  :  Aan vaarwater, Bedrijventerrein
Omschrijving:
Lichte kantoorruimte van ca. 226 m˛ op de 2e verdieping van het “hippe” bedrijventerrein Noordpoort.
Deze ruimte is voorzien van systeemplafonds, kabelgoten, vloerbedekking, airco-units (gebruik en onderhoud voor huurder), brandbeveiligingssysteem en een ontvangstbalie met videophone. Tevens zijn er 2 toiletgroepen aanwezig en archiefruimtes.

In dit gebied van Amsterdam Noord zijn voldoende voorzieningen in de buurt, zoals café/restaurant de IJkantine, HEMA, tankstation en jachthaven, maar ook veel andere bedrijven/kantoren zoals MTV, IDTV en VNU Media die elkaar kunnen aanvullen.
Het gebied is sterk in ontwikkeling en steeds meer bedrijven realiseren zich dat dit een heel bijzondere locatie is waar veel mogelijkheden zijn voor goed ondernemerschap.


Het gebouw is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Afrit S118 van de Ringweg A10 ligt op minder dan 3 kilometer afstand. De autosnelwegen A1, A4 en A8 zijn binnen 15 minuten bereikbaar.
Vanaf Amsterdam Centraal Station bent u met buslijnen 91 en 94 binnen 12 minuten op locatie. Daarnaast vaart de veer elke 15 minuten tussen de NDSM-werf en het Centraal Station. Vrij parkeren.

De servicekosten bedragen € 20,- per m2 per jaar en er is een bijdrage voor de "Vereniging van gebruikers bedrijvenpark Noordpoort" van € 250,- per jaar.

Deelverhuur is mogelijk!Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de bedrijfspanden met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Buikslotermeerplein 418, 1025 WP AMSTERDAM
Telefoon: 020-4357040
Fax: 020-4090376
E-mail: projecten@vandesteege.nl
Internet: www.vandesteege.nl