Vorige | Volgende

Rondeelstraat 58 HOORN

Op aanvraag 

Neem contact met ons op

0229-244234

pjjvisser@sopar.nl

Omschrijving

Gelegen aan de doorgaande fietsroute naar het NS-station Kersenboogerd en nabij enkele grote supermarkten wordt deze solitaire winkelruimte van ca. 1.230 m² (verdeeld over de begane grond ca. 873 m2 en kelder ca. 357 m2) aangeboden. De winkelruimte is uitstekend geschikt voor een (discount) supermarkt of outlet en bevindt zich in één van Hoorns grootste woonwijken. Tevens staat de bestemming...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
1.230 m²

Omschrijving

Gelegen aan de doorgaande fietsroute naar het NS-station Kersenboogerd en nabij enkele grote supermarkten wordt deze solitaire winkelruimte van ca. 1.230 m² (verdeeld over de begane grond ca. 873 m2 en kelder ca. 357 m2) aangeboden.

De winkelruimte is uitstekend geschikt voor een (discount) supermarkt of outlet en bevindt zich in één van Hoorns grootste woonwijken. Tevens staat de bestemming fitness, horeca en maatschappelijke doeleinden toe. Het pand bevindt zich in uitstekende staat van onderhoud en kan in overleg opgeleverd worden met de volgende reeds aanwezige voorzieningen, waaronder een goederenlift, kantoor, kantine en toiletvoorzieningen.

De winkel wordt casco verhuurd, is op loopafstand van NS-station Kersenboogerd en direct bij openbaar parkeerterrein gelegen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
1.230 m²

Foto's

Kaart Rondeelstraat 58 HOORN

naar Rondeelstraat 58 HOORN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand