G7, Krachten gebundeld voor u.

Is het toeval dat deze kantoren lokaal de ranglijsten domineren?

7 bedrijfsmakelaars die elkaar in de juiste aanpak vinden

12 filialen met een grensoverschrijdende aanpak

1 doel, tegen de béste prijs en voorwaarden de vastgoed transactie voor u bewerkstelligen.

Vorige | Volgende

Rosbayerweg 117 WORMERVEER

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Gelegen in een aansprekend bedrijfsverzamelgebouw met voldoende parkeer- en manoeuvreerruimte bieden wij u deze zeer complete en afgebouwde bedrijfsruimte inclusief 1 (eigen) parkeerplaats aan. Het object ligt op zichtafstand van de hoofdweg en is daarom ook goed bereikbaar.

Het betreft een bedrijfsruimte van ca. 47 m2 v.v.o. op de begane grond met een (bouwkundige) vrije hoogte van ca. 3,60 m1 en een volledige betonnen verdiepingsvloer van ca. 45 m2 v.v.o. Verkoper heeft onder de betonnen verdiepingsvloer een houten vloer aangebracht waardoor er over de gehele oppervlakte van de bedrijfshal een opslagruimte is gecreëerd welke toegankelijk is middels een toegangsluik vanaf de trap en een brede toegang bij het openen van de bedrijfsdeur. De hoogte tussen de houten vloer en de verdiepingsvloer bedraagt ca. 80 cm. derhalve is de vrije hoogte in de bedrijfshal verlaagd naar ca. 2,60 m1. Indien gewenst is deze vloer weer eenvoudig te verwijderen.

De verkoper heeft het pand volledig ingericht en afgebouwd inclusief een cv installatie. Zowel de begane grond als de verdieping zijn turn key afgewerkt en direct in gebruik te nemen.

In de bedrijfsruimte is een volledige afgeschermde werkruimte met keukenblok aanwezig zodat de entree en trapopgang direct toegang geven naar de verdieping.
Op de verdieping treft u toilet en doucheruimte aan in de hal, een separate werk- of opslagruimte en een kantoorruimte aan de voorzijde.

De begane grond bestaat uit een onderheide monolithische betonvloer welke glad is gevlinderd en voorzien van een gladde afwerking met een draagkracht van 900 kg/m2.

Het gebouw heeft een moderne uitstraling met een geïsoleerde zilverkleurige verticale gevelbeplating en antraciet kleurige betonnen gevelelementen.
De bedrijfsdeur is ca. 3.2 m1 hoog. De ramen en deuren zijn uitgevoerd in kunststof en voorzien van dubbel glas.

Het betreft een appartementsrecht welke onderdeel is van een actieve vereniging van eigenaren.

Het gehele industrieterrein ligt zeer centraal op slechts 5 autominuten van de snelwegen A-8 en A-10 en op slechts 10 autominuten van Beverwijk.

Koopsom: € 114.500,-- k.k., exclusief btw.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
47 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Wormerveer
Sectie
A
Indexnummer
7
Perceel
8371
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Rosbayerweg 117 WORMERVEER

naar Rosbayerweg 117 WORMERVEER
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object