NVM

Salomonstraat 30 *F ALKMAAR

Vraagprijs € 94.500 v.o.n.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten
Klik op een foto om deze vergroot te bekijken
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Bedrijfsruimte
Type  :  Bedrijfsruimte
Bouwtype  :  Nieuwbouw
Status  :  Beschikbaar
Opp bedrijfshal  :  76 m²
Bouwjaar  :  2017
Ligging  :  Bedrijventerrein
Omschrijving:
TE KOOP:
Flexibele bedrijfs- en opslagruimte aan de Salomonstraat te Alkmaar.

HET OBJECT:
Het project "Hercules Arena Fase 2" is een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw met flexibele indelingsmogelijkheden. De units zijn verkrijgbaar vanaf een oppervlakte van bruto ca. 23 m². Grotere oppervlakten zijn leverbaar in standaardvarianten tot bruto ca. 91,5 m². Naast de standaardvarianten is ook maatwerk om uw bedrijfs- of opslagwensen in te vullen mogelijk.

LIGGING:
Het verzamelgebouw is gelegen op bedrijventerrein Overdie gelegen nabij de binnenstad van Alkmaar en is goed ontsloten naar de uitvalswegen A9 en N242.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Van het geheel is een technische omschrijving beschikbaar. Informeer bij de makelaars voor meer informatie inzake de inhoud van de technische omschrijving.

AANVAARDING:
Start bouw nadat 60% verkocht is. De bouwtijd bedraagt 140 werkbare dagen.

BETALING KOOPSOM EN AANNEEMSOM:
Tussen koper en verkoper (Uranus Beheer B.V.) wordt een koopovereenkomst gesloten.
Tussen koper en aannemer (Aannemersbedrijf Hof Bouw B.V.) wordt een aannemingsovereenkomst gesloten.
Deze twee overeenkomsten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De betaling is echter gesplitst in twee delen, te weten:
1. De koopsom (grond), te voldoen bij juridische levering;
2. De aanneemsom (bouw unit), te voldoen in termijnen naarmate de bouw vordert.

VRIJ OP NAAM:
De notariële kosten ter zake de overeenkomst en de kosten wegens de levering en overdracht van het object zijn voor rekening van de verkoper.

EIGENDOM:
Vol eigendom met aandeel in mandelig terrein en aan de noordzijde eigen parkeerplaats(en).

VERENIGING VAN EIGENAARS:
Er wordt voor het beheer, het onderhoud, reclame-uitingen etc. een Beheervereniging opgericht. De administratie van de Beheervereniging wordt uitgevoerd door Scheltinga & Partners te Alkmaar. Het startgeld en de maandelijkse bijdragen voor de units wordt bepaald aan de hand van de bruto oppervlakte van de begane grond van de gekochte unit.
Het startgeld is éénmalig € 15,- (exclusief btw) per vierkante meter bruto vloeroppervlakte begane grond van de gekochte bedrijfsunit en wordt bij de juridische levering in rekening gebracht.
De reguliere jaarlijkse bijdrage bedraagt € 10,- (exclusief btw) per vierkante meter bruto vloeroppervlakte begane grond van de gekochte bedrijfsunit en wordt maandelijks geïncasseerd door de Beheervereniging en heeft betrekking op:
- Verzekeringen (opstal, WA, bestuurdersaansprakelijkheid);
- Reserveringen voor onderhoud (groot en periodiek);
- Administratie- en vergaderkosten.

WONINGBORG GARANTIE EN WAARBORGREGELING:
De bedrijfsunits worden gebouwd onder de Woningborg garantie- en waarborgregeling. Deze garandeert aan de koper, in de situatie dat de aannemer onverhoopt failliet mocht gaan, dat de bedrijfsunit door een andere Woningborg-aannemer zal worden afgebouwd. Als bewijs van inschrijving van uw bedrijfsunit bij Woningborg ontvangt u na aankoop van uw bedrijfsunit het zogenaamde Woningborg-certificaat.

VOORBEHOUDEN:
Alhoewel zorgvuldigheid is betracht, wordt voor de inhoud van deze brochure noch door de opdrachtgever, noch door de opdracht hebbende makelaars enige aansprakelijkheid aanvaard voor onjuistheid van vermelde gegevens. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, e.d.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. De eventueel in de brochure opgenomen tekeningen geven vaak de standaardsituatie weer.
Echter, het kan voorkomen dat wijzigingen zijn aangebracht, zodat maten en indelingen niet meer zouden kunnen overeenkomen met de werkelijke situatie. Door de makelaars wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens en voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op uitkering geeft. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u uw eigen NVM makelaar te raadplegen.
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Geert Groteplein 21, 1813 BM ALKMAAR
Telefoon: 072-5096070
Fax: 072-5205077
E-mail: info@magneetmakelaars.nl
Internet: www.magneetmakelaars.nl