NVM

Skoon 17 OOSTZAAN

Huurprijs € 2.000 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op een foto om deze vergroot te bekijken
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Bedrijfsruimte
Type  :  Bedrijfsruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Opp bedrijfshal  :  600 m²
Bouwjaar  :  2010
Perceeloppervlakte  :  600 m²
Ligging  :  bedrijventerrein
Omschrijving:
Diverse bedrijfsruimten op kleinschalig bedrijvenpark "Skoon" te Oostzaan te huur.

Beschikbaarheid:
Skoon 17 (voor): ca. 350 m2 b.g. Showroom / bedrijfsruimte
Skoon 17 (achter): ca. 250 m2 b.g. Bedrijfsruimte

Multifunctionele bedrijfsruimten op een prachtig landelijke plek nabij de entree van Oostzaan. Direct bij de op- en afritten van de snelweg A8 en de ring A10 bent u verzekerd van een goede bereikbaarheid.

Het complex is gelegen aan de Kolkslootplas waar de gemeente een wandelpad en diverse steigers heeft aangelegd. U kunt dus tijdens uw lunchpauze volop genieten van de Oostzaanse natuur!

Het betreft een recent ontwikkeld en representatief bedrijventerrein waar o.a. Drukkerij Van Wijk, de Gemeentewerf, Piet Boon en Tankstation Avia gevestigd zijn.

Alle bedrijfsruimten zijn voorzien van vloerverwarming (afrekening middels een tussenmeter). De units kunnen in overleg met de eigenaar verder afgebouwd worden.

Het pand heeft een prettig en moderne uitstraling door het gebruik van veel metselwerk, gecombineerd met zilverkleurige gevelbeplating. Door de ruimtelijke opzet en de ligging aan het water gaat u met plezier naar uw werk.


Skoon 17 (voor)
Dit betreft een riante showroom/bedrijfsruimte van ca. 350 m2 b.v.o. op de begane grond, voorzien van een representatieve glazen pui met dubbele automatische schuifdeuren en een grote (elektrische) overheaddeur aan de voorzijde. Er is vloerverwarming aanwezig, verdeeld in segmenten, zodat er vele indelingen mogelijk zijn. De vrije hoogte van deze hal is ruim 4 m1. Door het ruime bestemmingsplan biedt deze ruimte veel toepassingsmogelijkheden.
Huurprijs Skoon 17 (Voor): 2.600,-- per maand, exclusief BTW en voorschot service en verwarmingskosten.


Skoon 17 (Achter)
Dit betreft een vierkante bedrijfsruimte van ca. 250 m2 b.v.o. op de begane grond, voorzien van een grote (elektrische) overheaddeur en separate loopdeur. Vloerverwarming is aanwezig. De vrije hoogte van deze hal is ruim 4 m1.
Huurprijs Skoon 17 (Achter): 2.000,-- per maand, exclusief BTW en voorschot service en verwarmingskosten.
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Paltrokstraat 20, 1508 EK ZAANDAM
Telefoon: 075-6510610
Fax: 075-6510652
E-mail: makelaardij@hvms.nl
Internet: www.hvms.nl