Vorige | Volgende
Verhuurd

Sluisplein 7 ANNA PAULOWNA

Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Neem contact met ons op

0223-612230

info@jongewaardheemskerk.nl

Omschrijving

Op een goede plek in het winkelcentrum Molensluis te Anna Paulowna, direct naast de DIO drogist en ELMA Time For Fashion, Intertoys, Telecombinatie, schuin tegenover de Blokker en nabij de Vomar, de Jumbo en de Deen staat een mooie winkelruimte te huur. De winkel omvat 127m² VVO en heeft een frontbreedte van 9 meter met nieuwe openslaande deuren in de voorgevel. In het pand bevindt zich een...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp winkelruimte
127 m²

Omschrijving

Op een goede plek in het winkelcentrum Molensluis te Anna Paulowna, direct naast de DIO drogist en ELMA Time For Fashion, Intertoys, Telecombinatie, schuin tegenover de Blokker en nabij de Vomar, de Jumbo en de Deen staat een mooie winkelruimte te huur. De winkel omvat 127m² VVO en heeft een frontbreedte van 9 meter met nieuwe openslaande deuren in de voorgevel. In het pand bevindt zich een toiletpartij, CV ketel en een eigen achteringang met eigen meterkast.
De winkel is vrijwel casco, maar het opleveringsniveau kan in overleg met de verhuurder worden vastgesteld. Welke ondernemer komt met een leuke winkel het winkelcentrum versterken? Huurprijs nader overeen te komen.

Aanvaarding: per direct.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
127 m²

Foto's

Kaart Sluisplein 7 ANNA PAULOWNA

naar Sluisplein 7 ANNA PAULOWNA
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand