Vorige | Volgende
Verhuurd

Sluispolderweg A9 ZAANDAM

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd

Neem contact met ons op

075-6510610

pjjvisser@sopar.nl

Omschrijving

Op steenworp afstand van de rijksweg A8 en A10 aan de hoofdweg van het bedrijvengebied de “Achtersluispolder” bieden wij u aan deze aansprekende bedrijfsruimte met kantoorruimte op de 1e verdieping. De unit is gelegen in een bedrijfsverzamelcomplex dat medio 2012 gerealiseerd is. Het object bestaat uit een begane grond en een 1e verdieping, elk ca. 51,5 b.v.o. De bedrijfsruimte is toegankelijk via...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp bedrijfshal
51 m²

Omschrijving

Op steenworp afstand van de rijksweg A8 en A10 aan de hoofdweg van het bedrijvengebied de “Achtersluispolder” bieden wij u aan deze aansprekende bedrijfsruimte met kantoorruimte op de 1e verdieping.

De unit is gelegen in een bedrijfsverzamelcomplex dat medio 2012 gerealiseerd is. Het object bestaat uit een begane grond en een 1e verdieping, elk ca. 51,5 b.v.o.

De bedrijfsruimte is toegankelijk via een bedrijfsdeur (2,90 m1 breed x 3,30 m1 hoog) en een separate entreedeur zodat deze unit u volop mogelijkheden biedt.

Het pand is degelijk gebouwd met een betonnen verdiepingsvloer, kunststof ramen en kozijnen, dubbel glas en een uitstekende isolatiewaarde.
De begane grondvloer is glad gevlinderd afgewerkt.

Huurprijs: € 795,-- per maand, exclusief BTW.
Met gebruiksklare inrichting: toilet, keukenblok, elektra, verlichting, systeemplafond op de 1e verdieping en CV-installatie met radiatoren op de begane grond en 1e verdieping.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
51 m²

Foto's

Kaart Sluispolderweg A9 ZAANDAM

naar Sluispolderweg A9 ZAANDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand