Vorige | Volgende

Spoorstraat 33 DEN HELDER

Vraagprijs € 189.000 k.k.

Neem contact met ons op

0223-612230

info@jongewaardheemskerk.nl

Omschrijving

Winkelpand met bovenwoning, ± 95 m² GO op de begane grond met ± 85 m² GO op de 1e verdieping en ±46m² GO. De verdiepingen worden als woonruimte gebruikt en de winkel is verhuurd aan een kapsalon. De woning is via een inpandige trap in de winkel bereikbaar en heeft een grote woon/eetkeuken, een aparte slaapkamer aan de voorzijde en een buitendeur naar terras, aan de achterzijde in de winkel is een...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
95 m²

Omschrijving

Winkelpand met bovenwoning, ± 95 m² GO op de begane grond met ± 85 m² GO op de 1e verdieping en ±46m² GO. De verdiepingen worden als woonruimte gebruikt en de winkel is verhuurd aan een kapsalon.
De woning is via een inpandige trap in de winkel bereikbaar en heeft een grote woon/eetkeuken, een aparte slaapkamer aan de voorzijde en een buitendeur naar terras, aan de achterzijde in de winkel is een er een 2e trap naar de opbouw aan de achterkant met overloop opslagruimte en een aparte kamer. In de keuken staat de trap naar de 2e verdieping, overloop, 2 slaapkamers en een 3e kleinere kamer, badkamer en CV-ruimte. De ramen op de verdieping zijn recent vervangen(kunststof met dubbele beglazing). De winkel is volledig verbouwd als kapsalon, achter in de winkel een dubbele toiletgroep, een nooduitgang en een vaste trap naar de achteropbouw. Het pand is in zijn geheel nog verhuurd, maar kan in overleg met de huurder ook leeg worden opgeleverd. Ligging: op A2-locatie, tegenover Zeeman en Etos, etc.
Kerngegevens: Vraagprijs: € 189.000,-- k.k..
Aanvaarding: in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
95 m²
Perceel
105 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Den Helder
Sectie
E
Perceel
4693
Oppervlakte
105 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Foto's

Kaart Spoorstraat 33 DEN HELDER

naar Spoorstraat 33 DEN HELDER
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand