Vorige | Volgende

Spoorstraat 60 DEN HELDER

Huurprijs € 2.000 per maand

Neem contact met ons op

0223-612230

info@sopar.nl

Omschrijving

Groot winkelpand naast de Kijkshop en de ANWB winkel: ± 356m² VVO. ± 280m² VVO winkel en 74m² magazijn. Er is een ontsluiting aan achterzijde(via de Califoniestraat). De winkel ligt tegenover de Koningstraat en heeft dubbele deuren als entree en is verder voorzien van een systeemplafond, verlichting, centrale verwarming, warmtegordijn, etc. Indeling: entree, ruim 8 meter front in de Spoorstraat,...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
356 m²

Omschrijving

Groot winkelpand naast de Kijkshop en de ANWB winkel: ± 356m² VVO. ± 280m² VVO winkel en 74m² magazijn. Er is een ontsluiting aan achterzijde(via de Califoniestraat). De winkel ligt tegenover de Koningstraat en heeft dubbele deuren als entree en is verder voorzien van een systeemplafond, verlichting, centrale verwarming, warmtegordijn, etc.
Indeling: entree, ruim 8 meter front in de Spoorstraat, ruime overzichtelijke winkel, met in het midden een trap naar de bovenverdieping, kantine met pantry, toilet en opslagruimte en/of kantoorruimte. Aan de achterzijde heeft de winkel een magazijn met achteruitgang naar de steeg die uitkomt in de Californiëstraat. Er is ook een hele grote kelder die met een trap is te bereiken.
Ligging: centrum Den Helder, naast Kijkshop en de ANWB winkel , Aktiesport, Etos, Xenos, Scapino, etc.
Aanvaarding winkel per direct.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
356 m²

Foto's

Kaart Spoorstraat 60 DEN HELDER

naar Spoorstraat 60 DEN HELDER
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand