Vorige | Volgende

Sportlaan 32 ged. DEN HELDER

Prijs n.o.t.k. 

Neem contact met ons op

0223-612230

info@jongewaardheemskerk.nl

Omschrijving

Centraal gelegen binnen de Linie van Den Helder wordt door Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie een bedrijfs-/kantoor-/praktijkruimte aangeboden van ± 193m² groot. De bestemming is dienstverlening. In het centrum van Den Helder gelegen aan de Linie en naast Triade en het ROC. De locatie is goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer en heeft een gedeelde parkeergelegenheid op...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
193 m²

Omschrijving

Centraal gelegen binnen de Linie van Den Helder wordt door Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie een bedrijfs-/kantoor-/praktijkruimte aangeboden van ± 193m² groot. De bestemming is dienstverlening. In het centrum van Den Helder gelegen aan de Linie en naast Triade en het ROC. De locatie is goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer en heeft een gedeelde parkeergelegenheid op het eigen terrein van Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie.
De bedrijfsruimte kan in overleg worden ingedeeld. Tot de mogelijkheden behoren onder andere vier ruime behandelkamers van 17 m2, een wachtruimte, kantoor, eigen keuken en toiletten. Tevens is een eigen entree mogelijk. Er staan twee impressies om een indruk te geven hoe het zou kunnen worden. De huurprijs is in overleg en mede afhankelijk van de wensen van de huurder. Aanvaarding in overleg en na gereedkomen van de aanpassingen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
193 m²
In units vanaf
100 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Foto's

Kaart Sportlaan 32 ged. DEN HELDER

naar Sportlaan 32 ged. DEN HELDER
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand