Vorige | Volgende

Staalstraat 10 VELSEN-NOORD

Vraagprijs € 845.000 k.k.

Neem contact met ons op

0251-241194

pjjvisser@sopar.nl

Omschrijving

Te koop Bedrijfs-/kantoorpand gelegen op Business Park Ymond op steenworp afstand van de hoofdpoort van TATA. Indeling Entree (linkerzijde), hal, kantoorruimte, toilet, werkplaats en laboratoriumruimte. Middels de trap is de kelder bereikbaar. 1e verdieping: overloop, diverse kantoorkamers, toilet, serverruimte en kantine. Middels 2 trappen is de bedrijfs-/kantoorruimte aan de rechterzijde gelegen...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Bouwgrond
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
695 m²
Opp bedrijfshal
1.505 m²

Omschrijving

Te koop
Bedrijfs-/kantoorpand gelegen op Business Park Ymond op steenworp afstand van de hoofdpoort van TATA.

Indeling
Entree (linkerzijde), hal, kantoorruimte, toilet, werkplaats en laboratoriumruimte. Middels de trap is de kelder bereikbaar.

1e verdieping: overloop, diverse kantoorkamers, toilet, serverruimte en kantine. Middels 2 trappen is de bedrijfs-/kantoorruimte aan de rechterzijde gelegen te bereiken. De parterre biedt o.a. kantoorruimte, was/kleedruimte en technische ruimte. De bebouwing is U-vormig met aan de voorzijde ter plaatse van de verdieping doorlopend. Op de begane grond bevindt zich een onderbreking in de bebouwing, welke toegang vormt naar het bijbehorende binnen-/achterterrein. Aan de rechterzijde is ook toegang mogelijk tot het terrein. Naast de bedrijfshal is nog extra opslag-/bedrijfsruimte. Aan de linkerachterzijde is nog een vrijstaande werkplaats aanwezig.

Oppervlakte
- ca. 695 m2 kantoorruimte
- ca. 1.505 m2 bedrijfsruimte
- 3.270 m2 eigen grond.

Locatie en bereikbaarheid
Gelegen op ruim opgezet en goed verzorgd bedrijventerrein. Gelegen nabij de afrit van de A-9 wat er voor zorgt dat het object uitstekend is te bereiken vanuit Amsterdam, Alkmaar, Zaanstreek en Haarlem.

Voorzieningen
- de bedrijfshal heeft een vrije hoogte van ca. 6,85 m en is o.a. voorzien van heaters en verlichting.
- het complex heeft o.a. een uitgebreide krachtstroominstallatie. Tevens is er de mogelijkheid om een portaalkraan te plaatsen in de bedrijfshal.
- 3 cv-ketels (Atag, ca. 2000).

Parkeren
Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Het terrein is afgesloten middels een hekwerk.

Bestemming
Bestemmingsplan Bedrijventerreinen Velsen-Noord, bestemming Bedrijven. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Velsen.

Vraagprijs
€ 845.000,-- k.k.

Nutsbedrijven
Koper dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten.

Erfdienstbaarheden en bijzondere bepalingen
Zoals vermeld in de akte van levering, op aanvraag verkrijgbaar.

Bodeminformatie
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

Koopovereenkomst
Conform het model van de NVM Business.

Zekerheidsstelling
10% van de koopsom.

Asbest
Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid inzake de eventuele aanwezigheid van asbest en/of asbesthoudende stoffen in de onroerende zaak nu in en de toekomst.

Ouderdomsclausule
De onroerende zaak is van oudere bouwdatum. Bij koop zal koper aanvaarden alle in verband met de dienovereenkomstige staat en de daarmede voorzienbare en/of te verwachten tekortkomingen van de onroerende zaak, in het bijzonder met betrekking tot leidingen, lozingen, daken en eventuele installaties, ook voor zover die een tijdelijke belemmering zouden kunnen zijn voor het normaal gebruik van de onroerende zaak.

Energielabel
Van het aangeboden object is geen energielabel beschikbaar.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verkopende partij. Als koper bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage verschuldigd.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
695 m²
Opp bedrijfshal
1.505 m²

Foto's

Kaart Staalstraat 10 VELSEN-NOORD

naar Staalstraat 10 VELSEN-NOORD
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand