Vorige | Volgende
Verhuurd

Stammerdijk G DIEMEN

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd

Neem contact met ons op

020-4357040

projecten@vandesteege.nl

Omschrijving

Bij G7 Van de Steege in de verhuur deze kantoor/bedrijfs unit aan de Stammerdijk! Geweldige zichtlocatie vanaf de Muiderstraatweg. In een kleinschalig bedrijfsverzamelcomplex bevindt zich deze zeer lichte kantoorruimte/bedrijfsruimte, het betreft een unit van 170 m². Het pand beschikt over een overheaddeur met bedrijfsruimte op de begane grond, kantoorruimte is gelegen op de 1e verdieping met ook...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
170 m²

Omschrijving

Bij G7 Van de Steege in de verhuur deze kantoor/bedrijfs unit aan de Stammerdijk! Geweldige zichtlocatie vanaf de Muiderstraatweg.

In een kleinschalig bedrijfsverzamelcomplex bevindt zich deze zeer lichte kantoorruimte/bedrijfsruimte, het betreft een unit van 170 m². Het pand beschikt over een overheaddeur met bedrijfsruimte op de begane grond, kantoorruimte is gelegen op de 1e verdieping met ook 85m² aan oppervlakte. Vrij parkeren op gemeenschappelijk terrein.

Vanaf station Duivendrecht rijdt stadsbus 229 richting Amsterdam, uitstappen op de halte Sportlaan. Vanaf station Bijlmer rijdt de regioliner 102 richting Blaricum, uitstappen op de halte Vinkenburg.

Indeling:
Entree met trap naar de 1e etage waar zich de mooie lichte en ruime kantoorruimte bevindt, kantoorruimte beschikt over diverse spreekkamers. Op de begane grond is een overheaddeur aanwezig, de bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 85 m2 en beschikt over een toilet op de begane grond en op de 1e etage is een pantry geplaatst.

Bestemming: Kantoor/Bedrijfsruimte
Oppervlakte: 170 m²

Hoogte
ca. 2.8 meter
Diverse voorzieningen:
- verwarming
- tapijt
- kabelgoten
- lichtarmaturen
- keuken en toilet

Parkeermogelijkheden:
Gratis parkeermogelijkheid op gemeenschappelijk terrein

Huurprijs:
€ 1.590,- per maand excl. BTW

Huurtermijn:
5+5 jaar

Servicekosten: € 74,23 per maand

Aanvaarding/oplevering:
Per direct

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de bedrijfspanden met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 74,23 p/m
Conditie Service kosten
per maand

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
170 m²
In units vanaf
85 m²

Foto's

Kaart Stammerdijk G DIEMEN

naar Stammerdijk G DIEMEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand