Vorige | Volgende

Voltastraat 8 - 10 PURMEREND

Huurprijs € 285.000 per jaar

Neem contact met ons op

0299-420097

pjjvisser@sopar.nl

Omschrijving

Voltastraat 8-10, 1446 VC PURMEREND Op een fantastische zichtlocatie gelegen bedrijfspand met een totaal bruto vloeroppervlak van 4335 m² b.v.o. Bestaande uit bedrijfsruimte, showroom en kantoorruimte. Het pand is gelegen langs de toegangsweg van het industrieterrein De Baanstee en valt direct op. Door de hoekligging is het pand van alle kanten uitstekend bereikbaar. Bovendien zijn...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
735 m²
Opp bedrijfshal
3.598 m²
Opp terrein
6.023 m²

Omschrijving

Voltastraat 8-10, 1446 VC PURMEREND

Op een fantastische zichtlocatie gelegen bedrijfspand met een totaal bruto vloeroppervlak van 4335 m² b.v.o. Bestaande uit bedrijfsruimte, showroom en kantoorruimte. Het pand is gelegen langs de toegangsweg van het industrieterrein De Baanstee en valt direct op. Door de hoekligging is het pand van alle kanten uitstekend bereikbaar. Bovendien zijn parkeermogelijkheden in overvloed te creëren. Thans zijn er 31 parkeerplaatsen (uitbreiding naar 50 mogelijk)
Indeling: parterre: o.a. ontvangstruimte, kantoorruimte c.q. showroom en toiletgroepen, totaal ca. 655 m² b.v.o., bedrijfsruimte van ca. 2945 m² b.v.o.
Verdieping: receptie, toiletgroepen, kantoorruimte en kantine, totaal 735 m² b.v.o. Verder is een afsluitbare laad-/lossluis voorzien van elektrisch bedienbare overheaddeur.
Het pand wordt zeer compleet opgeleverd met o.a. een brandmeld installatie, zonwering, invalidelift, camerabewakingssysteem, afzuiginstallatie met warmte terugwininstallatie en een verwarming en een uitgebreide elektrische installatie met krachtstroom. De kantoren zijn voorzien van vloerbedekking (parket, plavuizen, projecttapijt en marmoleum. De huur van een gedeelte van het pand is eventueel bespreekbaar.
Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
735 m²
Opp bedrijfshal
3.598 m²
In units vanaf
3.598 m²
Opp terrein
6.023 m²

Kadastrale gegevens

Foto's

Kaart Voltastraat 8 - 10 PURMEREND

naar Voltastraat 8 - 10 PURMEREND
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand