Vorige | Volgende

Vrede en Vrijheid 24 DEN HELDER

Huurprijs € 800 per maand

Neem contact met ons op

0223-612230

info@jongewaardheemskerk.nl

Omschrijving

Winkelruimte ca. 82m² groot in "Schooten Plaza" recht tegenover de Albert Heijn. Een kant en klare winkel voorzien van verwarming, systeemplafonds, led verlichting en vloerafwerking. De totale oppervlakte bedraagt ca. 82m² waarvan ca. 8m² in gebruik is als magazijn, toilet en pantry. De winkel is gelegen op een hoek van het winkelcentrum en kan via de zijkant ook bevoorraad worden. Achter deze...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
82 m²

Omschrijving

Winkelruimte ca. 82m² groot in "Schooten Plaza" recht tegenover de Albert Heijn. Een kant en klare winkel voorzien van verwarming, systeemplafonds, led verlichting en vloerafwerking. De totale oppervlakte bedraagt ca. 82m² waarvan ca. 8m² in gebruik is als magazijn, toilet en pantry. De winkel is gelegen op een hoek van het winkelcentrum en kan via de zijkant ook bevoorraad worden. Achter deze winkel ligt nog een unit van 76m² deze kan eventueel in overleg bij de winkel worden betrokken.

LIGGING: In het wijkwinkelcentrum De Schooten Plaza, Vrede en Vrijheid ; In het winkelcentrum treft u o.a. Albert Hein, Bakkerij Dunselman, Keurslager Wit & Wit, Aldi, Dekamarkt, Villastar, Bruna, etc.

KERNGEGEVENS: Huurprijs: € 800,00 per maand exclusief BTW en exclusief servicekosten (€ 85,42 per maand); Te aanvaarden per direct.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Service kosten
€ 85,42 p/m
Conditie Service kosten
per maand

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
82 m²

Foto's

Kaart Vrede en Vrijheid 24 DEN HELDER

naar Vrede en Vrijheid 24 DEN HELDER
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand