NVM

Witte Vlinderweg 21 E WORMERVEER

Dit bedrijfsobject is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op een foto om deze vergroot te bekijken
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Bedrijfsruimte
Type  :  Bedrijfsruimte
Nevenbestemming  :  Kantoorruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Opp kantoorruimte  :  72 m²
Opp bedrijfshal  :  72 m²
Bouwjaar  :  2009
Perceeloppervlakte  :  72 m²
Ligging  :  Bedrijventerrein
Omschrijving:
Op een uitstekende locatie, aan de hoofdweg, bieden wij u in dit verzamelcomplex met uitstraling deze nieuwe bedrijfsruimte aan.

Het project is gelegen aan de Witte Vlinderweg, op het Industrieterrein Noorderveld (fase 2) te Wormerveer en is in 2009 gerealiseerd.

Het betreft een bedrijfsruimte van ca. 72 m2 v.v.o. op de begane grond en ca. 72 m2 op de 1e verdieping. De vrije hoogte op de begane grond is ca. 3.60 m en op de 1e verdieping ca. 2.70 m.

De unit wordt gebruiksklaar opgeleverd met o.a. basis elektra, c.v. installatie, inbraakinstallatie en opbouwverlichting.
Op de begane grond treft u aan een toiletruimte met fonteintje, de bedrijfshal en is er een sparing in de verdiepingsvloer aanwezig om een lift te plaatsen of om grotere goederen naar de 1e verdieping te kunnen transporteren.
De 1e verdieping is aan de straatzijde voorzien van een kantoor met een keukentje en een systeemplafond met inbouwverlichting, een 2e toiletruimte met fonteintje en een grote open werkruimte.

De begane grond bestaat uit een onderheide betonvloer, monolithisch afgevlinderd, met een draagkracht van ca. 750 kg/m2. De vloer van de 1e verdieping bestaat uit een betonnen kanaalplaat vloer met een draagkracht van ca. 250 kg/m2. De bovenkant van de verdiepingsvloer is afgewerkt met een dekvloer (zandcement).
Het pand is tevens voorzien van een separate loopdeur en een overheaddeur,
h. 3.30 x br. 3.00 meter, inclusief een sectie met glas per deur, handbediend en voorzien van een grendel aan de binnenzijde.

Het gebouw is modern gebouwd met een antraciet kleurige “RAL 7016” horizontale gevelbeplating en een grintbetonzwarte borstwering (betonnen grindelementen), afgewisseld met gevelbeplating. De ramen en deuren zijn uitgevoerd in kunststof, eveneens in de kleur antraciet. Door deze kleurstelling wordt een warme en luxe uitstraling verkregen.

Door de ligging aan deze buitenrand van het gebied ligt het complex niet ingebouwd tussen andere bebouwing, zodat een prettig werkklimaat verzekerd is.

Het gehele industrieterrein ligt zeer centraal op slechts 5 autominuten van de snelwegen A-8 en A-10 en op slechts 10 autominuten van Beverwijk.

Huurprijs gehele object: vanaf € 750,-- per maand, exclusief BTW
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Paltrokstraat 20, 1508 EK ZAANDAM
Telefoon: 075-6510610
Fax: 075-6510652
E-mail: makelaardij@hvms.nl
Internet: www.hvms.nl