Vorige | Volgende

Zaanweg 121 WORMERVEER

Huurprijs op aanvraag

Neem contact met ons op

075-6510610

makelaardij@hvms.nl

Omschrijving

Midden in de Zaanbocht nabij de Marktstraat en omringd door een gevarieerd winkelaanbod, bieden wij u deze moderne winkelruimte aan. Het pand maakt onderdeel uit van een aansprekend en degelijk gebouwd complex met winkelruimten op de begane grond en woningen op de 1e eerste verdieping. De winkel is voorzien van een startklare winkelinrichting met o.a. wandschappen, een systeemplafond met...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
310 m²

Omschrijving

Midden in de Zaanbocht nabij de Marktstraat en omringd door een gevarieerd winkelaanbod, bieden wij u deze moderne winkelruimte aan.

Het pand maakt onderdeel uit van een aansprekend en degelijk gebouwd complex met winkelruimten op de begane grond en woningen op de 1e eerste verdieping.

De winkel is voorzien van een startklare winkelinrichting met o.a. wandschappen, een systeemplafond met inbouwverlichting, hoogwaardige tegelvloer, cv installatie, toiletruimte en 2 x pantry.

De winkelpui meet ca. 4,07 m1 waarbij de winkel aan de achterzijde breder wordt. Aan de achterzijde treft u een magazijn, sanitair, pantry’s en een overheaddeur met een separate toegangsdeur welke uitkomt op de achtergelegen Steynstraat.

De ligging aan de winkelpromenade en een aantrekkelijk aangelegde “wandel-boulevard” langs de Zaan garanderen een goede herkenbaarheid in een sfeervolle omgeving.

Het parkeren is geregeld middels blauwe zone.

De winkel meet ca. 310 m2 V.V.O.

Huurprijs: vanaf € 2.500,-- per maand, exclusief BTW.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
310 m²

Foto's

Kaart Zaanweg 121 WORMERVEER

naar Zaanweg 121 WORMERVEER
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand