Vorige | Volgende

Zaanweg 67 D en E WORMERVEER

Huurprijs € 1.375 per maand

Neem contact met ons op

075-6510610

pjjvisser@sopar.nl

Omschrijving

Representatieve kantoorruimten op de 3e verdieping met turn-key opleveringsniveau in een aansprekend modern kantoorgebouw met heerlijk uitzicht op de Zaan. Het geheel heeft een verhuurbare oppervlakte van ca. 185 m2 v.v.o. verdeeld over 3 kantoor-/werkruimten, een centrale hal, gescheiden toiletten en een keukenruimte. De linkervleugel heeft een hoog schuin dak en geeft daardoor een eigenzinnige...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
185 m²

Omschrijving

Representatieve kantoorruimten op de 3e verdieping met turn-key opleveringsniveau in een aansprekend modern kantoorgebouw met heerlijk uitzicht op de Zaan.

Het geheel heeft een verhuurbare oppervlakte van ca. 185 m2 v.v.o. verdeeld over 3 kantoor-/werkruimten, een centrale hal, gescheiden toiletten en een keukenruimte. De linkervleugel heeft een hoog schuin dak en geeft daardoor een eigenzinnige indruk. Vanuit deze vleugel heeft u tevens toegang tot een dakterras van ca. 11 m2 zodat u tijdens de lunchpauze kan genieten van een prachtig uitzicht over de Zaan.

Het gebouw heeft een prettige ruime ontvangsthal met lift en ligt direct en herkenbaar aan de weg tegenover een groot openbaar parkeerterrein (onbetaald).

De aanwezige voorzieningen worden op basis van een voorschotbedrag middels tussenmeters verrekend.

De bereikbaarheid is met zowel openbaar als eigen vervoer goed. Het NS- en busstation bevinden zich in de directe omgeving. Tevens zijn er goede verbindingen van en naar de plaatsen rondom Wormerveer.

Huurprijs: € 1.375,-- per maand, exclusief BTW.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
185 m²

Foto's

Kaart Zaanweg 67 D en E WORMERVEER

naar Zaanweg 67 D en E WORMERVEER
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand