Vorige | Volgende
Verkocht

Zuiderkade 6 BEVERWIJK

Dit bedrijfsobject is verkocht

Neem contact met ons op

0251-241194

heemskerk@brantjes.nl

Omschrijving

Te koop Bedrijfspand op de hoek Zuiderkade/Steenkade op 1.385 m² eigen grond. Indeling Begane grond: entree, bedrijfsruimte, trapopgang en sanitaire ruimte. 1e verdieping: bedrijfsruimte. Oppervlakte Ca. 1.015 m² bedrijfsruimte b.g. Ca. 845 m² bedrijfsruimte op 1e verd. Locatie en bereikbaarheid Op een goede locatie aan de Zuiderkade/Steenkade te Beverwijk. Gelegen nabij de afrit van de A9 wat er...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp bedrijfshal
1.860 m²

Omschrijving

Te koop
Bedrijfspand op de hoek Zuiderkade/Steenkade op 1.385 m² eigen grond.

Indeling
Begane grond: entree, bedrijfsruimte, trapopgang en sanitaire ruimte.
1e verdieping: bedrijfsruimte.

Oppervlakte
Ca. 1.015 m² bedrijfsruimte b.g.
Ca. 845 m² bedrijfsruimte op 1e verd.

Locatie en bereikbaarheid
Op een goede locatie aan de Zuiderkade/Steenkade te Beverwijk. Gelegen nabij de afrit van de A9 wat er voor zorgt dat het object uitstekend is te bereiken vanuit Amsterdam, Alkmaar, Zaanstreek en Haarlem.

Voorzieningen
In huidige staat.

Parkeren
Parkeren dient te geschieden op de openbare weg.

Bestemming
Bestemmingsplan Haven De Pijp - Parallelweg, bestemming Bedrijf (functieaanduiding t/m categorie 4.2). Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk.

Vraagprijs
€ 495.000,-- k.k.

Nutsbedrijven
Koper dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie)leveranciers overeenkomsten af te sluiten.

Erfdienstbaarheden en bijzondere bepalingen
Zoals vermeld in de akte van levering op aanvraag verkrijgbaar.

Verkoop door executeur testamentair
Nadrukkelijk wordt hierbij gesteld dat deze verkoop plaatsvindt in opdracht van de executeur testamentair. Koper accepteert de staat van het object “as-is” als basis waarop hij koopt en het feit dat verkoper ten aanzien van het perceel geen enkele garantie kan geven, met uitzondering van de levering vrij van huur.

Bodeminformatie
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

Koopovereenkomst
Conform het model van de NVM Business met aanvulling bijzondere voorwaarden inzake verkoop door de executeur testamentair welke op verzoek kunnen worden toegezonden.

Zekerheidsstelling
10% van de koopsom.

Asbest
Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid inzake de aanwezigheid van asbest en/of asbesthoudende stoffen in de onroerende zaak nu in en de toekomst. Verkoper heeft een asbestinventarisatierapport laten opstellen, welke op verzoek kan worden toegestuurd. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ter zake van de inhoud van dat rapport.

Ouderdomsclausule
De onroerende zaak is van oudere bouwdatum. Bij koop zal koper aanvaarden alle in verband met de dienovereenkomstige staat en de daarmede voorzienbare en/of te verwachten tekortkomingen van de onroerende zaak, in het bijzonder met betrekking tot leidingen, lozingen, daken en eventuele installaties, ook voor zover die een tijdelijke belemmering zouden kunnen zijn voor het normaal gebruik van de onroerende zaak.

Energielabel
Van het aangeboden object is geen energielabel beschikbaar.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verkopende partij. Als koper bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage verschuldigd.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
1.860 m²
In units vanaf
1.860 m²
Perceel
1.385 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Beverwijk
Sectie
A
Perceel
8407
Oppervlakte
1385 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Foto's

Kaart Zuiderkade 6 BEVERWIJK

naar Zuiderkade 6 BEVERWIJK
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand