Vorige | Volgende
Verkocht

Zuidstraat 58 - 59 DEN HELDER

Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

0223-612230

pjjvisser@sopar.nl

Omschrijving

Super scherp geprijsd! Op een prima locatie nabij het winkelhart van Den Helder is gelegen deze winkelruimte met bovengelegen woonappartement op een perceel van 140 m² eigen grond. Recht tegenover, aan de andere kant van het water, bevindt zich Willemsoord. De winkel is in 1998 volledig vernieuwd en is de laatste jaren gebruikt als detailhandel in watersportartikelen, maar er is hier natuurlijk...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp winkelruimte
94 m²

Omschrijving

Super scherp geprijsd! Op een prima locatie nabij het winkelhart van Den Helder is gelegen deze winkelruimte met bovengelegen woonappartement op een perceel van 140 m² eigen grond. Recht tegenover, aan de andere kant van het water, bevindt zich Willemsoord. De winkel is in 1998 volledig vernieuwd en is de laatste jaren gebruikt als detailhandel in watersportartikelen, maar er is hier natuurlijk veel meer mogelijk.

Indeling:
Begane grond: entree van de winkel en ook de aparte toegang via een trap naar de bovengelegen appartement. Winkelruimte met de frontbreedte van 8 meter en geheel voorzien van een betonvloer. Achter de winkelruimte bevindt zich een aanbouw met hier de pantry/keuken en de toiletruimte. Deze ruimte heeft een deur naar het plaatsje op het westen met de steeg naar de Keizersgracht.

Eerste verdieping: Woning met een royale woonkamer, een grote slaapkamer aan de voorzijde met een dakkapel. Toiletruimte, volledig betegeld. C.v.-ruimte met een recent vernieuwde HR-ketel Vaillant HR uit 2016. Een badkamer met een douchehoek, een wastafel en met de aansluiting voor een wasmachine en droger. Open keuken met een eenvoudig doch net keukenblok. Vanuit de keuken is een trap te bereiken die uitkomt op de binnenplaats aan de achterzijde. Zo is er altijd een vluchtweg.

Tegenover de winkel in de straat is voldoende parkeermogelijkheden op openbare plekken.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
94 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Den Helder
Sectie
C
Perceel
10953
Oppervlakte
140 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Foto's

Kaart Zuidstraat 58 - 59 DEN HELDER

naar Zuidstraat 58 - 59 DEN HELDER
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand