G7, Krachten gebundeld voor u.

Is het toeval dat deze kantoren lokaal de ranglijsten domineren?

7 bedrijfsmakelaars die elkaar in de juiste aanpak vinden

12 filialen met een grensoverschrijdende aanpak

1 doel, tegen de béste prijs en voorwaarden de vastgoed transactie voor u bewerkstelligen.

Vorige | Volgende

Bezaanjachtplein 257 AMSTERDAM

Huurprijs € 78.575 per jaar

Bewaar object

Omschrijving

Zeer nette winkelruimte van ca. 449 m2. De ruimte heeft een royale facade van 12,5 meter nabij de roltrap waar nagenoeg iedere bezoeker langs loopt.
In april 2019 is de branchebescherming verlopen welke voorheen van kracht was, dit biedt weer extra mogelijkheden voor u als ondernemer!

De unit is centraal gelegen in Amsterdam Noord, aan het Bezaanjachtplein. In de Banne is een compleet nieuw wijk- en winkelcentrum gerealiseerd, het Banne Centrum. Met ruim 7500 m2 aan winkels en horeca voorziet het centrum de dagelijkse behoefte van de bewoners van de Banne. Van kleinere speciaalzaken tot grote ketens. Een uitgelezen kans voor u in een verzorgingsgebied met ca. 13.000 bewoners!

In het winkelcentrum zijn grote namen gevestigd als Kruidvat, Zeeman, Lidl, Plus, Dirkx Drogist, Slagerij Van de Raa, De lekkere Dingen Bakker, Kastino Kaas & Noten, Volendammer Vishandel Leliveld, Grandcafé Banne en Cafetaria De Banne, Tropistore, Mooijer's Mode, Banne Sports en een kapsalon.

Indeling:
Entree, grote winkelruimte van ca.360m2 met facade van 12,5 meter! Aan de linkerzijde van de winkelruimte is het magazijn van ca. 65m2 gelegen.
In het verlengde van dit magazijn bevindt zich kantoor van 7m2 en een kantineruimte van 12m2. De winkelruimte is voorzien van lichtbanen, airconditioning en het gehele oppervlakte van deze ruimte is voorzien van vloerverwarming middels stadsverwarming. De kantine en het kantoor beschikken over een systeemplafond en er is een patchkast in het kantoor aanwezig.

Met andere woorden na het plaatsen van de winkelinrichting en het bevoorraden kan men de deuren openen!

Bestemming:
Winkelruimte

Bijzonderheden:
- Branchebescherming niet meer actief
- Pantry aanwezig
- Toilet aanwezig
- Internet aansluiting aanwezig
- Patchkast
- Afgesloten overdekt Loading dock tbv bevoorrading
- Servicekosten: € 28,60 p/m² p.j. excl. btw
- Promotiebijdrage € 6,15 p/m² p.j. excl. btw

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de door ons aangeboden bedrijfspanden met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van de door ons aangeboden bedrijfspanden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Door gebruik te maken van de diensten van G7 Van De Steege Bedrijfsmakelaars bent u bekend en gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden. Op dit bericht is een disclaimer van toepassing.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Service kosten
€ 1.300 p/m
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
449 m²
In units vanaf
400 m²
Energielabel
Klasse A

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
AM
Perceel
987
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Bezaanjachtplein 257 AMSTERDAM

naar Bezaanjachtplein 257 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object