G7, Krachten gebundeld voor u.

Is het toeval dat deze kantoren lokaal de ranglijsten domineren?

7 bedrijfsmakelaars die elkaar in de juiste aanpak vinden

12 filialen met een grensoverschrijdende aanpak

1 doel, tegen de béste prijs en voorwaarden de vastgoed transactie voor u bewerkstelligen.

Vorige | Volgende

Bezaanjachtplein 257 AMSTERDAM

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Omschrijving

Zeer nette winkelruimte van ca. 449m2. De ruimte heeft een royale facade van 12,5 meter nabij de roltrap, waar nagenoeg iedere bezoeker langsloopt.
De branchebescherming die voorheen van kracht was, is in 2019 verlopen. Dit biedt weer extra mogelijkheden voor u als ondernemer!

De unit is centraal gelegen in Amsterdam-Noord, aan het Bezaanjachtplein. In de Banne is een compleet nieuw wijk- en winkelcentrum gerealiseerd, het Banne Centrum. Met ruim 7500m2 aan winkels en horeca voorziet het centrum in de dagelijkse behoeften van de bewoners van de Banne. Van kleinere speciaalzaken tot grote ketens. Een uitgelezen kans voor u in een verzorgingsgebied met ca. 13.000 bewoners! 

In het winkelcentrum zijn grote namen gevestigd als Kruidvat, Zeeman, Lidl, Plus, Dirkx Drogist, Slagerij Van de Raa, De Lekkere Dingen Bakker, Kastino Kaas & Noten, Volendammer Vishandel Leliveld, Grand café Banne en Cafetaria De Banne, Tropistore, Mooijer's Mode, Banne Sports en een kapsalon.

Indeling
Entree, grote winkelruimte van ca. 360m2 met facade van 12,5 meter! Aan de linkerzijde van de winkelruimte is het magazijn van ca. 65m2 gelegen. 
In het verlengde van dit magazijn bevindt zich een kantoor van 7m2 en een kantineruimte van 12m2. De winkelruimte is voorzien van lichtbanen, airconditioning en het gehele oppervlakte van deze ruimte is voorzien van vloerverwarming middels stadsverwarming. De kantine en het kantoor beschikken over een systeemplafond en er is een patchkast in het kantoor aanwezig.

Met andere woorden: na het plaatsen van de winkelinrichting en het bevoorraden kan men de deuren openen!

Bijzonderheden
- Branchebescherming niet meer actief
- Pantry
- Toilet
- Internetaansluiting
- Patchkast
- Afgesloten overdekt Loading dock t.b.v. bevoorrading
- Servicekosten: € 28,60 p/m² p.j. excl. btw 
- Promotiebijdrage € 6,15 p/m² p.j. excl. btw 

Parkeermogelijkheden
Betaalde parkeerplaatsen (laag tarief).

Huurprijs
€ 6.547,92 per maand

Servicekosten en promotiebijdrage
€ 1.300,- per maand

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de door ons aangeboden bedrijfspanden met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van de door ons aangeboden bedrijfspanden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Door gebruik te maken van de diensten van G7 Van De Steege Bedrijfsmakelaars bent u bekend en gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden. Op dit bericht is een disclaimer van toepassing.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 1.300 p/m
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
449 m²
In units vanaf
400 m²
Energielabel
Klasse A

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
AM
Perceel
987
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Bezaanjachtplein 257 AMSTERDAM

naar Bezaanjachtplein 257 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object